Tygrynka my ospe wietrzną prześliśmy rok temu - obaj - dziecko z AZS i ospa wietrzna - 3 miesiące leczenia szpitalnei po tej ospie ma stałe bąble Damianek które już niezejdą:-(
ojej:-(
ponawiam pytanie na watku ogolnym:
laski nie wiem w jakim dziale pytac...ale znacie jakas stronke co jest harmonogram szczepień? my szlismy tą drogą 6w1. i teraz nie wiem czy czasem na 2,5roku nie powinien młody miec szczepienia. jak macie jakies info to dajcie znac. bo my z przychodni informacji o szczepieniach nie dostajemy!
dziewczyny już Ci odpowiedziały, wystarczy? bo jak nie to poszukam u siebie w książeczce bo mam rozpisane kiedy mamy się zjawiać bo my tez idziemy 6w1...
Julia znasz stronek gdzie można tanio kupić lekarstwa napisze na odpowiednim wątkuja tam zamawiałam lekarswa nawet na recepte i są o 10zł na lekarswie taniej może wam sie przyd ami sie przydaje bardzo no chyba że wiecie o tym ale pewnie znajdą sie mamy co nie wiedza
oo dobre, ja nie znałam

ogólnie ze wszystkim mam pod górkę, dostałam swoją i męża wypłatę i już nic prawie nie mam :-( 1500 zł wynajem 187 zł przedszkole , małe zakupy ale tylko coś do jedzenia i już prawie po wypłacie :-( nie mam nawet żeby sobie spodnie kupić :-( chodzę w jednych od 5 miesięcy :-( masakra normalnie
trzymaj się Rikapa!! z kasą ciężko bywa każdemu, byleby jakoś temat ogarnąć i pooszczędzać na czym się da i w końcu wyjdziecie z dołka! nie dawaj się dołkom!!
hehe i dlatego zawsze ostatnia wszędzie i spóźniona, bo tyle ubierania![]()
spoko ja w jednych spodniach przechodzę cały rok, więc się nie przejmuj ;-)
kurde, w zasadzie to ja też jak w jedne spodnie wejdę to długo z nich nie wychodzę;-)
a z tym pierwszym, zdaniem - spadajjjjjj

jak Seba będzie starszy albo mąż przestanie mnie wyręczać to też będę lepiej temat ogarniać;-)
Co do prostownicy to ja kupuje w tym miesiacu profesjonalna gama bodajże fryzjerka mi załatwia...teraz mam boscha ale noł rewelejszyn
co do ciuszkow to ja ze spodniami mam problem albo mi sie nic nie podoba...a wejdzie na uzytkowniczke allegro kasiunqa ja kupuje od niej tshrty fajne sa i szybko dochodza![]()
a co z tą starą nie tak? możesz mi oddać

a te t-shirty to dla Ciebie czy Niko? ide zajrzeć...