reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no ja też mam nadzieję, że to na ząbki.. ehh... a dzisiaj jeszcze taka ładna pogoda.. no co za pech :-(

Adaś właśnie strzelił na mnie focha hehe i rozwala mi całe pranie :-D no nic idę go uśpić..

reklama
Cześć!
Po wizycie ufff ulżyło. Z Anielką wszystko gra. Rozwija sie prawidłowo. Mamy z nią tylko ćwiczyć mięśnie brzuszka żeby ładnie raczkowała i dużo kłaść na podłodze.

.
No to super
yes2.gif

Cześć dziewczyny:-) U mnie znowu noc przespana :- ) ciekawe czy potrwa dłużej ten cudny stan ?? Oby hehe
Brzoskwinko oby Adaśkowi szybko i bezboleśnie ząbki wyrosły :-)
Skrzat910 super że mała jest super!!! ( córeczki w ogóle są super :-p )
Lilu współczuję mdłości i niemocy :-( Otwórz okno pooddychaj głęboko mi to zawsze pomagało :-)
Dobra wracam do pracy :-) miłego dnia

skrzat910 - fajnie że mała dobrze sie rozwija
brzoskwinko - mam nadzieje że szybko adasiowi ząbki wyjda
Lilu - ja jak miałam napoczatku ciąży mdłości to starałam się nie wstawać wcześnie rano w łóżku zjesc jedna skibkę i poleżec jeszcze troche (oczywiście jeżeli ma się taką możliwość)

Ale dzisiaj ładnie jest na spacer super sprawa, a wyobrażacie sobie że mieszkam w Poznaniu całe życie i nigdy nie byłam w ogrodzie botanicznym :-( ale mam nadzieje ze uda mi sie nadrobić (uwielbiam wiosne jak wszystko zakwita)

To ile was było w tym kinie bo mi sie wydaje że chyba z 20 osób?

dzień dobry!
Skrzat910 super że wszystko ok! ale innej opcji nawet nie brałam pod uwagę;-)
Brzoskwinka buziaki dla Adasia, niech mu szybko minie!!
Lilou biedulko, dziewczyny dobrze Ci radzą, ja dodam jeszcze od siebie że parę łyków pepsi pomagało!
An86 no to czeka Cię wyprawa do botanika:tak: a w kinie było nas chyba z 10?

mąż dzisiaj w domu, więc leniu****emy we trójkę :-D a na 14 lecę do koleżanki z lutówek.. pierwszy raz się spotkamy a już grubo ponad rok piszemy razem:-D
miłego słonecznego dnia!

wlasnie dopijam kawuche,musze ubrac młodego i smigac do przychodni, na zastrzyk hahah tak mi sie nie chce ze nie wiem czy popoludniu sie nie wybiore:p w koncu dla leniwych zawsze święto:p
caly czas mam wrazenie ze dziś jest piątek...nie wiem co mi se pokićkało.

oj na jaki zastrzyk?

Tygrynka udanego spotkania!
Ilonka bezbolesnego zastrzyku życze. A co do lenia to ja mam też. Musze zrobić jakiś obiad a mi sie nie chce.

Młoda zasneła a ja sie delektuje ciszą i kawusią. Potem znowu na ćwiczenia a dzidzia z tatusiem na spacerek jak mamusia będzie machać girami.

skrzat ja robie dzisiaj fasolke po brytońsku dla siebie bo mam ochote a dla chłopaków krokiety z kapustą i grzybami, ziemniaczki i surówka:-D

reklama
Do góry