skrzat910
żyje dla nowego życia
Julia krokiety.... mmmmmmniammmm!!!! Znowu mi język do dupy uciekł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to może pizza?;-)a ja nakręcam męża na maka ale w sumie trzeci dzień z rzędu to jeść to chyba porażka![]()
Ja to potrafie, wczoraj lody i piwko dzisiaj krokiecikiJulia krokiety.... mmmmmmniammmm!!!! Znowu mi język do dupy uciekł.
ja nie używam ani lakieru, ani pianek, susze bądź prostuje włosy na wyjście jakieś specjalne raz na 2-3 tygodnie, albo jak jest jakaś imprezka w rodzinie to zamiast do fryzjera wole sama zrobićja nawet nie mam prostownicy dlatego wyglądam jak wyglądam hahahah a tak serio to szkoda włosów.... w dobie dzisiejszych czasów laski używają tonę pianki tonę lakieru potem prostownica i w wieku 30 łysoń jak nic;p
Guziczek a ja mam ochote na dobre ciachojakieś takie z cukierni i kawke z bita śmietanką
Macie może jakieś doświadczenia z prostownicami? Chce sobie kupić bo moje badziewie za 30 zł wcale nieprostuje![]()
Przeciesz wiem, znam się na żartachjulia z tym łysoniem to powiedziałam ogólnie a nie że ty no weź kobieto ;p chciałam powiedzieć że znam laski które codziennie tak traktują włosy. przecież ty super wyglądasz szczuplutka zgrabniutka włos silny mocny![]()
Święta racja! To tak samo jak z solarium. Ostatnio to jakiś odłam religijny z prostowaniem włosów i chodzeniem na solarium sie zrobił.ja nawet nie mam prostownicy dlatego wyglądam jak wyglądam hahahah a tak serio to szkoda włosów.... w dobie dzisiejszych czasów laski używają tonę pianki tonę lakieru potem prostownica i w wieku 30 łysoń jak nic;p