reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej hej
Brzoskwinka zdrówka dla Adasia!!
Tygrynka miłego leniuchowania:)
Asia i jak po szczepineiu?
Julia mmmm fasolka..:p pyszotka

A ja dziś od rana na nogach Zosia wstała o 5.30;/ o 8.30 przyszedł synek sąsiadów popilnowałam go godzinę a potem sąsiad na kawkę wleciał i tak mi czas zleciał do 12 a teraz Zosia śpi a ja powoli czyszczę chatkę bo dziś tata z siorką mnie odwiedzą więc mam co robić..teraz mam chwilkę czasu dla was i siebie więc obecnie następuje relaxacja z kawusia i ciasteczkami:p

Guziczek a ja mam ochote na dobre ciacho:tak: jakieś takie z cukierni i kawke z bita śmietanką:-D

Macie może jakieś doświadczenia z prostownicami? Chce sobie kupić bo moje badziewie za 30 zł wcale nieprostuje:wściekła/y:

ja nawet nie mam prostownicy dlatego wyglądam jak wyglądam hahahah a tak serio to szkoda włosów.... w dobie dzisiejszych czasów laski używają tonę pianki tonę lakieru potem prostownica i w wieku 30 łysoń jak nic;p

ja nawet nie mam prostownicy dlatego wyglądam jak wyglądam hahahah a tak serio to szkoda włosów.... w dobie dzisiejszych czasów laski używają tonę pianki tonę lakieru potem prostownica i w wieku 30 łysoń jak nic;p
ja nie używam ani lakieru, ani pianek, susze bądź prostuje włosy na wyjście jakieś specjalne raz na 2-3 tygodnie, albo jak jest jakaś imprezka w rodzinie to zamiast do fryzjera wole sama zrobić:tak: dlatego lubie mieć cos takiego w domku pod ręką:tak:
I dziękuje że jestem łysoń:-D:-D:-D

julia z tym łysoniem to powiedziałam ogólnie a nie że ty no weź kobieto ;p chciałam powiedzieć że znam laski które codziennie tak traktują włosy. przecież ty super wyglądasz szczuplutka zgrabniutka włos silny mocny:)

Guziczek a ja mam ochote na dobre ciacho:tak: jakieś takie z cukierni i kawke z bita śmietanką:-D

Macie może jakieś doświadczenia z prostownicami? Chce sobie kupić bo moje badziewie za 30 zł wcale nieprostuje:wściekła/y:

ja mam prostownicę Łucznika kosztowała 19zł w auchan i jest rewelacyjna. jedną zuzylam i teraz mam nową :)

julia z tym łysoniem to powiedziałam ogólnie a nie że ty no weź kobieto ;p chciałam powiedzieć że znam laski które codziennie tak traktują włosy. przecież ty super wyglądasz szczuplutka zgrabniutka włos silny mocny:)
Przeciesz wiem, znam się na żartach:tak: a szczuplutka - dobrze ze mnie niewidziałas po urodzeniu drugiego dziecka - 73,5kg :szok: i tak mi sie trzymało i zamiast w dół to w górę jechałam - rozmiar ubrać 44 nosiłam:szok:

a ten włos zamierzam potraktowac u fryzjera nożyczkami:-D

reklama
Święta racja! To tak samo jak z solarium. Ostatnio to jakiś odłam religijny z prostowaniem włosów i chodzeniem na solarium sie zrobił.

Ale mi dziś czas leci. Jakoś za szybko. Ale przynajmniej Mała ma dobry humorek.

Do góry