Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Skoro mowa o podyplomówce, to ja jak tylko się obronię, to idę robić mgr.. jeszcze myślałam, żeby licencjata zrobić z administracji publicznej... ale to plany na razie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mów pytał sie czy sie nieobraziłaś![]()
ja bym chciala iść jeszcze na licencjata lub podyplomówke zrobic właśnie coś związene z rachunkowoćią lub administracją bo coś w moim zawodzie nie mogę się znaleźć. Albo nikt nie chce zaryzykowaći mnie zatrudnić
Hahah "głodnemu chleb na myśli"XXX nie powiem co pomyślałam bo wstyd
:
bo On bardziej towarzyski jestno co Ty??? skądże i a gdzie tamnaprawdę masz sympatycznych chłopaków, starszego zwłaszcza, tzn zwłaszcza dlatego że więcej miałam z nim "do czynienia";-)
Tygrynka nie musisz mowic co pomyslalas bo pomyslalam to samo... tak mysle ;p aaa no widzisz to gratuluje tytulu mgr![]()
bo On bardziej towarzyski jestszczególnie jak zagadał do Tych facetów
![]()
Ej dziewczyny Wy pomyslałyście, co ja niepomyslałam ale wszyscy inni pomysllija myślę że pomyślałaś to samo co ja pomyślałam
również gratuluję
ej no to było dobrei to do takich przystjonych zagadał
mąż wrócił więc pewnie będę się powoli zmywać... Housik dzisiaj![]()
Ej dziewczyny Wy pomyslałyście, co ja niepomyslałam ale wszyscy inni pomyslli
Co do przystojniaków to gadał z Nimi jak stary:-)
nie potrzebujesz żadnego pretekstu jak będziesz mieć cheć na kawke lub browarka, puszeczkę ?? To sie odzywaj :-)