reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jak komus nie szkoda kaski to moze isc do kina ja nie polegam na opinii innych bo na tym roznie sie wychodzi wole sama się przekonać ;-)

kurcze wypiłam lampkę wytrawnego wina i mnie zemdliło:/

w ogole bładziłam na tym parkingu musialłam sie wracac auta nie mogłam znalezc...a wyjazdy sa tak ciasne ze bałam sie ze pierdykne w sciane przy zjazdach
miałam kiedyś to samo.. wpierw pomyliłam poziomy, bo te windy jakieś dziwne :p
a potem te zjaazdy... :/

ja z reguły czytam opisy filmów i wtedy podejmuję decyzję, czy iść, czy nie.. bo jednym coś może się podobać, a innym już nie.

ja tez ide teraz juz na serio:) ale za duzo mnie nie bylo i nadrabiam w necie:p
Marciaa ja o Czarnym Łabędziu słyszałam duzo opini zarówno bardzo negatywnych jak i bardzo dobrych. Ponoc film właśnie budzi skrajne emocje. Ale sie wybierzemy bo mój zet jest fanem Natalie Portman. Zarówna Łabędz jak i król mają nominacje do Oscara..król nawet 12, a Łabędz w sumie nie wiem ile:p

ja chyba na tego króla się przejdę.. może będzie na multibabykino :-D

i nie radzę znikać na cały dzień bo wtedy to masakra by nadrobić ;-)

na Cytadeli też można kawkę wypić i nawet obiad zjeść ;-) ale spoko, ja się dostosuję, bo jak ruszyłam w długą i na piechotę i mpk to teraz tak łatwo się nie zatrzymam:-p
Tygryś już ja Cię rozruszę w tym chodzeniu :-D

DOBREJ NOCKI uciekającym :-D

edit.

heheh no fakt, zanim TY się wybawisz:-D
a Botanik zimą jest zamknięty?? nawet nie wiedziałam...
no otwarty jest od 1 maja do ostatniego października..
moim skromnym zdaniem, nawet jak dyskusja sie zmieni w jeden dzien o kupce czy siusiu czy materacach czy co tam komu jeszcze przyjdzie do glowy to chyba nic sie nie stanie cooo?? to jest oczywiście MOJE SKROMNE zdanie... wy gadacie ciagle o miejscach, spotkaniach i mi to w ogole nie przeszkadza, ani innym też (mimo, że inni to Wy ;p)... a to tutaj watek głowny ;p i po co wam otwierac nowy... bedziecie tylko tam siedziec znowu ;p hihi ;p idee
skoro pozakładałyśmy wątki o danej tematyce, to raczej tam zaglądać będziemy, bo jaki byłby sens je zakładać ;p

Ostatnia edycja:
reklama
no cos takiego czytalam :confused2: dobra miałam iśc co nie? ;p życzę wszystkim milej nocki :)

faktycznie, istnieje ;p znowu gafa ;p ehhh chyba sobie ukulam łezkę, że jestem taka nieogarnieta tu :)
dobranoc

Ostatnia edycja:
Julia a nie??? Damianek to nam nawet parę razy balona podał i gdyby nie on to zapłaciłabym Brzoskwince za spodnie wcale ich nie mając ;)

To może raz cytadela a raz malta dla urozmaicenia.

Julia to wypożyczysz sprzątaczy?

Marciaa mój Mąż też wyklinał parking na Malcie.

Oho nasi sąsiedzi-kibice sie odezwali czyli Polska w meczu prowadzi. Ja meczu nie musze oglądać bo jak lecą kurwy to znaczy że przegrywamy a jak sie drą ogólnie to znaczy że gol nasi wbili.

Oho nasi sąsiedzi-kibice sie odezwali czyli Polska w meczu prowadzi. Ja meczu nie musze oglądać bo jak lecą kurwy to znaczy że przegrywamy a jak sie drą ogólnie to znaczy że gol nasi wbili.

dokładnie, będziemy robić losowanie które pierwsze a potem na zmianę :p a żeby już nie smęcić o spotkaniach to idę coś napisać na odpowiedni wątek :p
a z tym o sąsiadach - czy my nie mamy przypadkiem wspólnych sąsiadów?? u mnie to samo :D

Julia a nie??? Damianek to nam nawet parę razy balona podał i gdyby nie on to zapłaciłabym Brzoskwince za spodnie wcale ich nie mając ;)
Tak w szczególności jak wyleciał z tym "EJ":-D kurcze i ucz tu dziecko kultury:zawstydzona/y:

Julia to wypożyczysz sprzątaczy?
a bierz na cały dzień a ja gazetka, filmik nóżki na ławie i kieliszek winka:-D

Tygrynka a mieszkasz w Luboniu? hehehe Teraz to i tak pikuś w porównaniu z tym co sie działo jak Lech grał o mistrza. Blok sie trząsł.

Julia
dawaj dawaj!!!:-D

Dobranoc dziewczyny!

kurcze jak sie wszstki rozpisza to jest co czytac i zanim sie dokopie do osttaniego postu to polowa idzie spać :-D

Czarny Łabędz - spojrzałam u mnie do kompa i mam ten film moze jutro sie w końcu zabiore za któryś i obejrze dzisiaj prasowałam ale nie za dużo bo oszczędzam kręgosłup

A co studiujecie (lub kończycie studiować)?? Ja skończyłam Pedagogikę

reklama
Do góry