Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
miałam kiedyś to samo.. wpierw pomyliłam poziomy, bo te windy jakieś dziwnejak komus nie szkoda kaski to moze isc do kina ja nie polegam na opinii innych bo na tym roznie sie wychodzi wole sama się przekonać ;-)
kurcze wypiłam lampkę wytrawnego wina i mnie zemdliło:/
w ogole bładziłam na tym parkingu musialłam sie wracac auta nie mogłam znalezc...a wyjazdy sa tak ciasne ze bałam sie ze pierdykne w sciane przy zjazdach
a potem te zjaazdy... :/
ja z reguły czytam opisy filmów i wtedy podejmuję decyzję, czy iść, czy nie.. bo jednym coś może się podobać, a innym już nie.
ja tez ide teraz juz na serioale za duzo mnie nie bylo i nadrabiam w necie
Marciaa ja o Czarnym Łabędziu słyszałam duzo opini zarówno bardzo negatywnych jak i bardzo dobrych. Ponoc film właśnie budzi skrajne emocje. Ale sie wybierzemy bo mój zet jest fanem Natalie Portman. Zarówna Łabędz jak i król mają nominacje do Oscara..król nawet 12, a Łabędz w sumie nie wiem ile![]()
ja chyba na tego króla się przejdę.. może będzie na multibabykino

i nie radzę znikać na cały dzień bo wtedy to masakra by nadrobić ;-)
na Cytadeli też można kawkę wypić i nawet obiad zjeść ;-) ale spoko, ja się dostosuję, bo jak ruszyłam w długą i na piechotę i mpk to teraz tak łatwo się nie zatrzymam
Tygryś już ja Cię rozruszę w tym chodzeniu![]()
DOBREJ NOCKI uciekającym
edit.
no otwarty jest od 1 maja do ostatniego października..heheh no fakt, zanim TY się wybawisz
a Botanik zimą jest zamknięty?? nawet nie wiedziałam...
skoro pozakładałyśmy wątki o danej tematyce, to raczej tam zaglądać będziemy, bo jaki byłby sens je zakładać ;pmoim skromnym zdaniem, nawet jak dyskusja sie zmieni w jeden dzien o kupce czy siusiu czy materacach czy co tam komu jeszcze przyjdzie do glowy to chyba nic sie nie stanie cooo?? to jest oczywiście MOJE SKROMNE zdanie... wy gadacie ciagle o miejscach, spotkaniach i mi to w ogole nie przeszkadza, ani innym też (mimo, że inni to Wy ;p)... a to tutaj watek głowny ;p i po co wam otwierac nowy... bedziecie tylko tam siedziec znowu ;p hihi ;p idee
Ostatnia edycja: