reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Dzień dobry!
Dzidziuś sie właśnie budzi a ja próbuje was nadrobić.
Mam dobre wieści bo mój tata zadzwonił że w weekend przyjedzie do wnusi. Wreszcie po takim czasie lekarz go puścił do nas.

Miłego dnia!

Tygrynka ja mam wspanialego meza wiec on robil obiadki i zakupy a po tyg juz sie tak dobrze czulam ze samA na zakupy pojechalam:) he he przeciez zakupy to powqinien byc moj zawod:) mi naprawde nikt oprocz m nie byl potrzebny:) a dzisiaj ma sluzbe 24 h i jutro dopiero bedzie:(:(:(

a jak rodziłaś? cc? super miałaś że tak szybko doszłaś do siebie! ja przez miesiąc dochodziłam do siebie, mama zajmowala się domem, a mąż mną i Sebą.. matko jak sobie przypomnę to zaczynam się zastanawiać nad drugim dzieckiem:szok:

witam się i zmykam bo Asia mnie wyciągana spacer do akpolu :p
brzoskwinka zaglądałam rzadko bo weekend była wtedy jest m i wiesz wtedy b rzadko odpalamy kompa
spadam

wróciłam za przedszkole zapłaciłam 187 zł ( a małej ponad tydzień nie było :-() ale wiem że przedszkole jej dużo daje więc płacę :-)

ej dziewczynki znacie kogoś kto rozlicza pity za małą kasiorkę ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
faktycznie drogo u Was, u mnie za przedszkole 100 zł, no ale masz rację, takie przedszkole dużo daje, więc na pewno warto :)

Rikapa ja sobie sama zawsze robię rozliczenia :-)

Tygrynka ja jakoś tydzień, dwa dochodziłam do siebie.. moja mama gotowała , więc ja małym cały czas się tylko zajmowałam
czyt. spałam razem z nim cały czas :-D

faktycznie drogo u Was, u mnie za przedszkole 100 zł, no ale masz rację, takie przedszkole dużo daje, więc na pewno warto :)

normalnie płacę około 300 zł z rytmiką i jeszcze czymś nie pamiętam chyba to się teatr nazywa :-D

Rikapa ja sobie sama zawsze robię rozliczenia :-)

Tygrynka ja jakoś tydzień, dwa dochodziłam do siebie.. moja mama gotowała , więc ja małym cały czas się tylko zajmowałam
czyt. spałam razem z nim cały czas :-D

ja nie jestem z tych matematycznych więc wolę żeby ktoś mnie rozliczył i tak się rozliczam osobno ja i osobno mąż bo mamy rozdzielność majątkową :-)

reklama
albo pół na pół, albo całość jeden z nas , jak chcesz możesz ulge rozliczyć :-) w tym roku on bierze 100 % bo mi by komornik zabrał i tyle :-)

Do góry