reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no ja też uciekam, zważywszy, że za jakąś godzinke będe miała pobudkę, niby nie ma sensu się kłaść :) ale jednak padam już z nóg, mała maruda od paru dni mnie wykańcza ;) dobranoc

reklama
a noo i dzięki za przyjęcie, miło tu u Was i mam nadzieję, że się zaaklimatyzuje :D nie chce mi się ruszać tyłka, ale chyba muszę bo mi literki już tu pełzają :/

Ja na sekundkę zaglądam :-)
Witam nową mamę m86 tu dziewczyny tyle postów produkują że nie będziesz się nudzić hihi

Kiedy idziecie do palmiarni??? Be zemnie??!! świntuchy w środku tyg. się umawiają a ja później zdycham z samotności w weekendy :-p

Oki zmykam buźka

reklama

Julia zobacz na stronie Meble 1000mebli.pl - meble sklep (to sklep z Olsztyna) ale oni dowioza tutaj do POznania jak cos i za drogo za dowoz nie biora, a przynajmniej nie brali.... moze tam beda takie materace:)

edit. Julia a moze tort z jakims obrazkiem bez napisu tylko np sto lat no nie wiem sama
co do materaca tam nie ma ale dzięki za link:tak: a co do tortu to tez jakiś pomysł:tak:

heh pewnie tak, ale no u większości z Was znajdzie się zawsze ktoś kto na chwilę da odetchnąć, a u mnie świeci pustkami ;) studiowałam w Poznaniu i to bardzo fajne miasto :D
Kochana ja z dwójką sama musze sobie radzic, a jak jeden jest w szpitalu to musze latać dom szpital bo nikt mi z drugim nie chce zostać:-( więc na noc do domu do jednego bo M do pracy i tak się wymieniamy ale wtedy jeden w nocy sam w szpitalu musi być, no ostatnio teściowa się zlitowała ale to tylko dlatego ze starszego jej podrzuciłam ale dopiero po dwóch dniach, a przez dwa dni to mój kolega się moim dzieckiem zajmował - :szok:
hmm... a musi być napis? zawsze może być tort w kształcie motoru albo auta takie duże :-)
No wsumie już nie musi bo roczek to w zeszłym roku był i dlatego były dwa z napisami:tak:
Które idą do tej palmiarni?? pasuje Wam 11.30??
Ja niestety nie ide, następnym razem
ja to proponuje wszytsim mamuską tutaj :-D do roboty kobity :-D
o przepraszam ja już 2 mam i zero ochoty na sex:-D
ilonka dziękuje za pomysł:tak:

Do góry