reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynka wszystkiego najlepszego dla Sebastianka !!!:-)

cena za tort kosmos a jaki duży miałaś ? u nas za okolicznościowy 50zł za kg wołają za zwykły około 35-36zł za kg :tak:

Brzoskwinka no masz rację cena nie jest jakaś super duża zależy jak się na to patrzy na Batorego jest 10zł no ale tam nic właściwie nie ma w Suchym 15,5zł .... 11zł czy ileś tam w Czerwonaku mi się wydaje też nie drogo zależy jak się patrzy bo ja mam Suchy Las obok więc jak mam jechać dalej to na paliwo więcej wydam :tak:

ja poszłam do gości a oni się właśnie zbierali :D dla teściów już późno, a moi wracają na Mazury...
fotki później lub jutro ok? chyba ze brat z mezem nie zabiora mi kaptopa ;)
Julia, nie przegapisz galerii z przystanku tramwajowego ;)

Hej babeczki!

Ostatnie dni tylko Was podczytywałam bo męża w domu miałam i jakoś czasu brak,bo on się wkurza jak przy kompie siedzę ;) A teraz wyjechał na tydzień:-(mi już tęskno:-(

Tygrynko najlepsze życzenia dla Sebastianka!!!:-)

Rikapa ale mi smaka narobiłaś na cole;-)taką zimną z bąbelkami:-D

poziomeczka a jakie chcesz te zdjęcia robić? gołych brzuchatków?
Mnie taka sesja kusiła, ale mam bliznę , i nie wiem czy to ładnie wyjdzie:eek:

aaaa i muszę się pochwalić:-)kupujemy mieszkanko dwa piętra niżej:-)przeprowadzka 31 marca:tak:

reklama
Młoda mi zamiast spać urzęduje. Ale to wina Męża bo jak po 18 uderzyła w kime to z godzine spała i teraz ją roznosi. A jak mówiłam że trza ją obudzić to gadał że nie bo tak słodko śpi. To teraz niech sie buja sam z usypianiem.

Do góry