reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dr Lasko dermatolog Bukowa 19 Suchy Las tel podam
Byłam u Niej z Damiankiem:tak: jak leżeliśmy na oddziale na Nowowiejskiego bo stwierdzili że AZS to na zakaźny:wściekła/y: to jej się tyłka niechciało ruszyć i do Nas przyjść więc ubrałam małego w kurtke i buty kozaki bo to zima była na piżamke i przez dwór przeszłam, ale mieli ze mnie polane:-D że sama się pofatygowałam z oddziału:-D Ale ogólnie fajna babka i troche wtedy Nam pomogła:tak:
ta na kórnickiej powiedziała że to na mojej twarzy to trądzik różowaty i nic mi na niego nie przepisała :-( byłam w sklepie cola i czekoladka milka kupione :-) tylko zmokłam jak kura:wściekła/y:

a miałam wcześniej napisać uwielbiam zieloną herbatę oczywiście liściastą:-)
acha to doczytałam a myślałam ze o czymś innym piszecie:-D
Za duzo wypiłam chyba:-D

reklama
... piszecie o ślubach ... no to tak nie skromnie się zaoferuje , robię fotki , mam sprzęt, głowę fajnych pomysłów i kilka zadowolonych par :) nie długo strona z fotkami ... no i najważniejsze wydaje mi się, że tanio ...
A robisz fotki tylko na ślubach? Czy np dzieciaczkom jakieś fajne?

Kurcze znowu walnęłam post pod postem:zawstydzona/y:

Żaba - prywatnie przyjmuje na Gajowej w Poznaniu, tel : 061 841 71 73tylko 150 zł :(

Ja jak dostałam do tej Lasko tel to mnie uprzedzano, ze ona trochę walnięta, potrafi nakrzyczeć na rodziców , ze zaniedbali dziecko ale, ze do dzieci podchodzi bardzo profesjonalnie i pomaga ... mi się udało, ze była dla nas mila ale ile ludzi tyle opinii ,,,

poziomeczka Żaba ma wiele złych opinii niestety czytałam o nim trochę :-(

a może jakaś sesja dla dzieciaczków ?? gdzieś na dworze :-) zatytuowana forumowe dzieciaczki bb

Żaba - prywatnie przyjmuje na Gajowej w Poznaniu, tel : 061 841 71 73tylko 150 zł :(

Ja jak dostałam do tej Lasko tel to mnie uprzedzano, ze ona trochę walnięta, potrafi nakrzyczeć na rodziców , ze zaniedbali dziecko ale, ze do dzieci podchodzi bardzo profesjonalnie i pomaga ... mi się udało, ze była dla nas mila ale ile ludzi tyle opinii ,,,
Dal mnie też była miła:tak::tak: a jak zobaczyła stan skóry Damianka wtedy po ospie wietrznej to się tylko mnie spytała jak ja sobie z "tym" radze:szok:

A robisz fotki tylko na ślubach? Czy np dzieciaczkom jakieś fajne?
dzieciom też próbowałam tylko , że tak powiem to bardzo trudne ... bo dzieci mają swój świat, mają odpowiedni czas kiedy chcą być fotografowane, ja staram się rozśmieszyć zabawić, swojej robiłam np sesje anioła, chłopczykowi na chrzcinach, ale to są najtrudniejsze zdjęcia ale ja lubię wyzwania :) i takie mogłabym spróbować ...

poziomeczka Żaba ma wiele złych opinii niestety czytałam o nim trochę :-(

a może jakaś sesja dla dzieciaczków ?? gdzieś na dworze :-) zatytuowana forumowe dzieciaczki bb

dlaczego nie , jak będzie ciepło, śliczna zieleń i nasze pociechy :)

też szukam mam chętnych do sesji ciążowej to za free w ramach za zgodę na wykorzystanie fotek na stronie - to wielki uśmiech do an ?

reklama
Do góry