reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynko bardzo się cieszę że imprezka udana :-) Choć tort drogocenny popsuł twój humor :-)

Już przestańcie pisać o tym kinie zołzy jedne :-p i jeszcze kawka i pogaduchy pchiii

Ja siedzę sama bo R. po pracy na browara pojechał :-( tak trochę mi za złość .... idę sobie drineczka zrobić a co !!! Obejrzę nowych Chirurgów i spadam spać, może jutro będzie ładniej to sobie spacerek zrobię :-)

Lilu gratulacje mieszkaniowe :-)

reklama
Juz godzine nadrabiam tyle napisane

dlaczego nie , jak będzie ciepło, śliczna zieleń i nasze pociechy :)

też szukam mam chętnych do sesji ciążowej to za free w ramach za zgodę na wykorzystanie fotek na stronie - to wielki uśmiech do an ?

Poziomeczko nie ma problemu już mam jedną propozycje mojego przyszłego szwagra i też sie zgadzam nie ma problemu powiedz gdzie mam przyjechac i co mam wziasc itd

Lilou ale dobry fotograf (poziomeczka) napewno sobie poradzi z każdą blizną czy szramką. Ty masz prawie taki sam termin jak ja. Gdzie jedziesz tak daleko??

Ale wam zazdroszcze PIWKA bym się napiła, a jak mój robił remont to kupił sobie na odpoczynek desperados i jak włożył do piwa limonka jak mi pięknie pachniało mmmm

an nie ja mąż jedzie do Szwjacarii na snowbord;-)
szramki to ja na pewno nie mam:/ wielką szramę (skręt jelit miałam a że było nieciekawie to nie mieli czasu się bawić w ładne cięcie:-(

Co do piwka to ja wczoraj numer zrobiłam. Kupiłam sobie Karmi (lekarka zezwoliła bo bezalkoholowe) no i tak sobie pije, i jakoś tak mi dziwnie w głowie zaczyna szumieć, mówię do P że w tej ciąży to wogóle słabą głowę mam bo po bezalkoholowym czuję szmery, a P patrzy a to Karmi black 4%:szok: . wyrzuty sumienia straszne. a myślałam że Karmi to Karmi nie ma procent...

Lilou - chyba zdrowie wazniejsze niż blizny a fotograf zawsze cos ciekawego umie wymyśleć, sama nie wiedzialam ze sa procentowe karmi ja tam nawet bezalkoholowego nie chce. chociaz kusi mnie jak cholera

Ide spać pozdrawiam

Ostatnia edycja:
hej a ja dzisiaj od rana już na nogach, Adaś miał ciężką noc, a ja razem z nim..

w związku z tym ze ja nie rodowita poznanianka to zupelnie nie znam poznania.
nie wiem jak dojade do tego kina ale mam nadzeije ze Brzoskwanika mi pomoze jak mi sie uda wyrwac:)
Ilonka, już mówiłąm, że nie masz się co zastanawiać, tylko wsadzasz dupencję do autobusu, na ogrodach się widzimy i dajemy na maltę :-D
poziomeczka Żaba ma wiele złych opinii niestety czytałam o nim trochę :-(

a może jakaś sesja dla dzieciaczków ?? gdzieś na dworze :-) zatytuowana forumowe dzieciaczki bb

ja o dawna myślę o jakiejś sesji dla Adasia, a taka ogólna nasza poznańska forumowa sesja, też byłabym super!
jestem jak najbardziej za!

aaaa i muszę się pochwalić:-)kupujemy mieszkanko dwa piętra niżej:-)przeprowadzka 31 marca:tak:

A nie mówiłam, że wszystko się ułoży :-) gratulacje! jak ja Wam zazdroszczę! :-)

ja narazie na kino nic nie mowie, dam znac jutro. dobrze ze w kinie polmrok ryjka mojego wiedac nie bedzie hahah:p

Weź nie przesadzaj, bo dzisiaj walnę Ci ze trzy razy to zmądrzejesz :-D
grupa kinowa super, moze i ja sie skusze :p w koncu mam 5 minut do galerii :p

ja juz tez po karmi :p bylam na kontroli jak chłopakom idzie malowanie i pokoik jest supeer :)

no to super, że pokoiki wyszły ok :-) a nad kinem to chyba nie masz się co zastanawiać :-D

czy wybiera sie ktos dzis do galerii malta bo my tam bedziemy:) do 12 tam bedziemy:)

mam pytanko czy ktoras z Was jadła torty od Sowy? jest super tort na roczek w kształcie sera i myslałam zeby na wesele od nich wziac ale nie jadłam jeszcze nic a Kandulskiego mam dość...

ja nie idę do kina jak juz moge sie umowic po kinie z Wami na spacerek nad maltę...bo nie usiade na sali ani na chwilę bede biegac za Nikosiem i tyle :)

cześć dziewczynki :-) ja dopiero wstałam :-) co za pogoda grrrrr:-(

co z tą palmiarnią?? i z kinem bo niby wszystkie chętne a później nikt nie pójdzie?? :-D

Marciaa ale Ci się zrymowało :-)

kurczę ale pogoda wstrętna dzisiaj.. :-/

my kiedyś zamówiliśmy od Knadulskiego tort, nie dosyć, że inny był, niż zamawialiśmy, cena większa to i w smaku nie bardzo..
Najlepiej to Gruszecki jak na razie, a Sowy nie znam niestety, więc nie doradzę..

edit.
Rikapa ja na palmiarnię to albo wtorek albo czwartek.

reklama
Witam z rana:)

ojejciu jak mnei kregoslup napierdziela ze eldwo chodze zaraz umre z bolu....

co do sesji zdjeciowej to jak bylam w ciazy to mi sie marzyla taka sesja ale wszedzie chcieli kupe kasy za to a ja nie bardzo oglam sobie pozwolic na taki koszt:( ale bardzo chcialam.... kiedys zrobialm mezowi na urodziny prezent, jak byl w afganie na misji to poslzam na sesje taka troche hmmm..rozbierana... tzn w bieliznie i zrobilam mu super album,zdjatka sa suepr subtelne i zmyslowe nie zadne wulgarne:) eheheh i cieszyl sie jak nei wiem.... poziomeczka moze pokaze ci te zdjata i moze tez takie sesje ebdziesz robic bo to suepor sprawa:)
a ja bardzo bym chciala sesje z moja Gabi:) marzy mi sie:) uwielbiam zdjecia:)

lilou gratki za mieszkanie:)

co od kina to ja raczej tak tylk ochyab auta nie bede meic bo m do pracy... wiec zostaje komunikacja miejska.... tylko kurde musze sie zorientowac jak dojechac tam jak cos:)

Do góry