reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ja to jak sie upije to mi sie śpioch włącza. Nie ważne gdzie nie ważne jak i śpie. Ostatnio rok temu w listopadzie jak sie na****łyśmy z kumpelami na urodzinach kumpla to nasze chłopy nas do domów prowadzili. Ja nie pamiętam jak dojechałam do domu bo usnełam w aucie a Karol to tylko wspomina jak podczas imprezy sie zrobiły dwa obozy. Chłopaki powoli ze spokojem a my jazda po całości.

Ja to jak sie upije to mi sie śpioch włącza. Nie ważne gdzie nie ważne jak i śpie. Ostatnio rok temu w listopadzie jak sie na****łyśmy z kumpelami na urodzinach kumpla to nasze chłopy nas do domów prowadzili. Ja nie pamiętam jak dojechałam do domu bo usnełam w aucie a Karol to tylko wspomina jak podczas imprezy sie zrobiły dwa obozy. Chłopaki powoli ze spokojem a my jazda po całości.
A co raz się żyje:-D

dziewczyny dziękuję bardzo za życzenia dla Sebastianka, który wysyła każdej z Was obślinionego buziaka ;-):tak:

karmie malego a dziadkowie opijaja roczek, wiec na razie im wsiaklam z laptopem;-)
nadrobilam ale sie rozpisalyscie:szok: na temar alergii i lekarzy nic nie napisze, jedynie - mocno trzymam za Was i Wasze dzieciaczki kciuki aby w koncu cos pomoglo!!!:tak:
imprezka udala sie bosko! poza malym zgrzytem z totrem w cukierni (180zl:szok: a umawiane bylo na 100-120zl:no:)

Z tego co wyczytałam to umówiliście się w środe na 12-stą a M pracuje na zmiany i teraz ma popołudniówki więc nie mam z kim dzieci zostawić:-(

widze ze dziewczyny juz Cie wyprowadzily z bledu i uzbierala sie niezla grupka - super!! :tak:to o ktorej sie spotykamy? 11.45 przed wejsciem?

no koszt 15zł. matka ma zapewnione dwa miejsca dla siebie i dla dziecka. można wypożyczyć fotelik żeby dziecku było wygodniej

ale bilety sa tylko pro forma, nikt nie sprawdza gdzie siadasz, ba, sporo matek siedzi z maluchami na podlodze pod ekranem (fakt, srednio widac :p), poza tym mozna wjechac z wozkiem, jest przewijak z pieluszkami (ale tylko happy 1 i 2) i chusteczkami, zabawki niby sa ale malo - kregle, plastikowe klocki, pluszowe pilki...

Tylko ja bym miała dwójke dzieci:szok:

dasz rade:tak:Natuska tez byla i sobie poradzila:tak:

ok mlody spi, zmykam balowac dalej;-) dobrej nocki i dziekuje Wam raz jeszcze, strasznie milo mi sie zrobilo :****

CZesc Dziewczynki:) ale zescie natworzyly tu postow ,te ostanie to jzu po lepkach czytalam bo wczesniej w dzien to bylma tak zaltana ze tylko wpadalm na chwilke zeby poczytac:) ale dzisiaj dzien wariacki,najpierw zakupy,potme sprzatanie gotownaie pranie itp. wieczorem goscie, kapiel malej lulanie do snu i uffff chwilka dla siebie ale padam na pyszczek i ide spac zaraz...

dziewczyny wspolczuje ze sie tak meczycie sie i wy i maluszki z ta choroba:( maskara:(

jezeli chodzi o bioenergoterapeutow to ja za abrdzo nei wierze ale jak ma pomoc to neich pomoze:)

co do basenu na suchym lesie to ja tam uwielbiam jezdzic:) bo jak jade w ciagu tyg do 17 jest malo ludzi i jakos mi tak tam przytulniej jest (kurde nei potrafie tego dokaldnie wytlumaczyc o oc mi chodzi) moja mala ma 4,5 miesiaca a od dwoch tyg chodizmy na basen:) juz 3 razy bylysmy:) mala mega zadowolona:) jak widiz wode to sie az trzesie i sie chlapie albo tylko rece w buzce tryzma i na wszystkich sie gapi

woda jest ozonowana tam:) jest duze jakuzzi w ksztalcie nerki wchodzi tam z jakies 15 osob i nie ejst to typowe jakuzii z mnostwem babelkow a jedynie ciepla woda z miejscowymi babelkami:)

papmersy na basen kupilam w sklepie cala paczke, tanie nie sa bo np ja za 12 szt zapalcilam 30 zl:(

co do kina to ja chyab napewno ppojde tylk okurde musze te auto skombinowac od meza albo jeszcze Guziczka namowic i pojedizemy wtedy:)

oki uciekam dobranoc papapap do jutra:)

ilonka no właśnie nic mi nie przepisała i to mnie zdziwiło powiedziała że nie ma potrzeby

julia ja sklep mam obok :-D

Tygrynka dobrze że impreza udana pozdrów Pawła :-)

[

dasz rade:tak:Natuska tez byla i sobie poradzila:tak:

ok mlody spi, zmykam balowac dalej;-) dobrej nocki i dziekuje Wam raz jeszcze, strasznie milo mi sie zrobilo :****

Mam nadzieje:-) Tylko najpierw musze znaleźć to kino:-D bo ja zielona jestem:zawstydzona/y: przez te ciągłe choroby bąbli ciągle siedze w domu i nic nie wiem:-(

reklama
Do góry