reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Julia ja mieszkam na strzeszynie gr. serdecznie zapraszam:) odrazu i Guziczek tez się załąpie:) bo my obie z jedego osiedla i sasiednich blokow:) hehehe nie ciotka????

moja tesciowa to dluzsza historia i tu nei tylko o nia chodzi bo i o tescia on jeszcze gorszy niz tesciowa:/ a o rodzince m nie wspomnie:( a zwlasza o bratowej (zonie najstarszego brata) szok:( szkoda slow wogole....

edit.jestesaniolkiem jaki slodki twoj synus:)

Julia ja mieszkam na strzeszynie gr. serdecznie zapraszam:) odrazu i Guziczek tez się załąpie:) bo my obie z jedego osiedla i sasiednich blokow:) hehehe nie ciotka????

)

kurcze wstyd się przyznać ale nie wiem gdzie to jest:-D

A teraz z serii głupich pytań.
Jak wstawić tekst z worlda jako zdjęcie na nk? Nie wiem czy jasno napisałam o co mi chodzi:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

moja tesciowa to dluzsza historia i tu nei tylko o nia chodzi bo i o tescia on jeszcze gorszy niz tesciowa:/ a o rodzince m nie wspomnie:( a zwlasza o bratowej (zonie najstarszego brata) szok:( szkoda slow wogole....

edit.jestesaniolkiem jaki slodki twoj synus:)
moj P tez ma rodzine na ktora szkoda slow, ogolnie to on ojca niet ale matke ma taka ze ja podziekuje...
i dziekujemy za komplemenciora :)

Tak Nataniel:-) miał być albo Natan albo Nataniel i pozostał "Dar od Boga" - duzo kosztowało mnie urodzenie zdrowego dziecka:tak: i chcieliśmy takie "nietypowe" imię

A zdjęcia synka cudne:tak:
no a mysmy tez sie zatsanawiali albo Nikodem albo wlasnie Nataniel, u nas zostalo na Nikodemie, choc Nataniel tez piekne imie - rowniez gustuje w nietypowych imionach :)...

w ogole jakis meeting na czasie?
czy do mojego panienskiego sie wyrobimy?:p
hahaha a przed moim??...
ja szczerze nawet o panienskim nie myslalam, nie mam z kim wyprawic :/... nie mam kolezanek juz :(.

edit. marcia widze ze pobieracie sie w 3 rocznice zwiazku?? :) fajnie :D

Ostatnia edycja:
Skrzat910 no to wpadaj do mnie:) wogole w pon maz ma sluzbe i jestem 24 h sama z bandytka:) a 16,17,18 marzec wyjezdza na skzolenie i tez same:(

Julia strzeszyn jest jak jedziesz na kiekrz,albo jak jedziesz lutycka do auchana. to tam sie skreca na strzeszyn i to takie osiedle w polu ehhehehe:)

Gabrynia mi dzisiaj padla po kapieli jak kawka bez zbednego usypiania zasnela w lozeczku sama no ale w ciagu dnia prawie wogole nie spala.

Ja nie mialam panienskeigo bo mi nei mial kto wyprawic bo moja swiadkowa przyjechala z irlandii na kilka dni przed slubem, a mojego m bratowa probowala cos tam szykowac ale ejdna wielka klapa.... za to moj m mial kawalerski...wrrrr:angry:

Ilonka jak tam dzieciaczki? zdrowe?

lilou jak mieszkanko?

rikapa jak w pracy?

reklama
hej dziewczyny,
ja od sasiadki, wiec nic nie czytam:)
u nas ok:) siedzimy i odpoczywamy na dzialeczce...pogoda syf ale zawsze zmiana klimatu! Mam nadzieje ze u was ok, dzieciacki zdrowe i w ogole!
Ja zwiedzilam lumpki gminne, he he tu taniej niz w POznaniu, ale na razie posucha, w poniedzialek bedzie nowy towar:p
ps. przyslzy te ciuszki z allegro, super stan-jestem zadwolona.
A Basia ciągle gada...a..nianiania, dadadada, tatatatat, mamamammama, auuuuu, mamy z niej ubaw:p
Buziaczki kochane!
Moze wpadnę niebawem, a nadrabiać będę czytanie jak wrócę:p

Do góry