reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
heh ale się rozpisałyście :-)

Tygrynka gratuluje oficjalnego moderatora :-D

Guziczku może 17 luty? :-) może być wieczorem, dogadam się z mężem, żeby Adasiem się zajął. bo myślę, że ok.16 lutego wrócę. a tam trzeba się zapisać?

na-tuska masz niezłych pomocników :-)

Guziczek i Asia ja też cały czas sama na spacery.. od lipca 2009..

byłam dzisiaj w Ikei.. jest tyle cudnych rzeczy, że nie wypłaciłabym się gdybym miała wszystko wziąść :-D

Natuśka mam lezaqczek i hustawke i czasami pomaga na chwilke a tak to mala chce zeby caly czas przy niej byc, czasmi nie chce na reca a poprostu tego zeby do nie jmowic,grzechotac jej itp.... a pza tym moj m jak wraca z pracy to ja na rece beirze bo jak mowi tak isteskniony a ona wie ze tatus wezmie i wtedy "matka sie mozesz pocalowac" nawet nei spojrzy na mnie:( a na lezaczku biore ja do kuchni czy do lazienki ale i tak piszczy ze nie zajmuje sie nia tylko obiadem.... najdziwniejsze jest to ze jak ktos przyjdzie to sie aniolek z niej robi i poelzy i pobawi sie h hi hi taka terrorystka z neij.... ale oki moze jej przejdzie nie ebde sie rozwodzic juz wiecej na ten temat:)

fajnych masz tych pomocnikow,jak tylk omloda podrosnei to tez w taki sposob bede ja przekupiac i zajmowac wiec narazie musze sie pomeczyc troche:)

an my pojechalismy na mazury jak mala miala niecale dwa meisiace:) a teraz w kwietniu ejdziemy do buska zdroj a stamtad do czech itd.

tygrynka my dosiebie na mazury jezdzimy co dwa miesiace:) jak bylam w ciazy to pociagiem jezdizlam co miesiac:) co do slubu to opowiem jak sie spotkamy bo to duzo opowiadania i nie ebde tu watku zmieniac:)

tygrynka to trzebabyło odrazu ze na kawe ze sprzataniem :D wiesz w razie czego Emilka jest maniaczka rozrzucania ciuchów :D tez sie przyda??
do wieczora :p F sie obudził i jedziemy po farby :D tylko jaki kolor?? pokoj dzieciakow chce zielony u nas soczysta papaja i w kuchni tez :p korytarz brzoskwiniowy :p mam nadzieje ze zdania nie zmienie bo nie chce tam do woeczora siedziec i wybierac :p

hmm z tym rozrzucaniem ciuchów to jednak podziękuję :-p sama mam glutka od tego:-p to może zostańmy przy samej kawce??:-D
daj znac jak farby :-D bo my pojechaliśmy po inne, a wróciliśmy z innymi:-D w pokoju małego mamy zielony (chyba pistacja), kuchnia biała, salon i malutki pokój brzoskwiniowy (piasek pustyni chyba), a na przedpokoju mój ulubiony kolor (żałuję, że nie w salonie!) - biała czekolada... jest po prostu śliczny!

Terazm mam Nikodema Ireneusza, Myslalam z P. nad Benjaminem Maksymilianem a Corka Kaja Antonina :)... Ja wiem, swir ze mnie :D...

fajne zestawy imion:tak: normalnie królewskie:-D

tygrynka my dosiebie na mazury jezdzimy co dwa miesiace:) jak bylam w ciazy to pociagiem jezdizlam co miesiac:) co do slubu to opowiem jak sie spotkamy bo to duzo opowiadania i nie ebde tu watku zmieniac:)

a sama jeździsz czy z mężem? a on z PO czy OL? no to co do opowiadania o ślubie to ja w 64 i na kawkę by jeszcze więcej fotek zobaczyć:-p o własnie, dalej na mnie czeka Twoja nk:-D

przyjechała moja rodzinka, Seba zachwycony wpatrzony w mojego tatę i brata:-D do tego dwie reklamówki zabawek, jeszcze klocki i samochodziki po moim bracie - szaleństwo:-D

Ja już po ćwiczonkach. Obiadek zjedzony i czekam na właścicielke bo przyjdzie po rachunki jak co miesiąc.

jestesaniolkiem
daj namiary na tą wróżke. Z chęcią bym sie przeszła. Mnie kiedyś taka cyganka we Wrocławiu wywróżyła pare rzeczy i wszystko sie sprawdziło.

Dziewczyny idziecie na Cuchowisko do Guganka?

Tygrynka ja teraz jezdze z mezem bo sama autem w taka podroz z Gabi sie nie odwaze a jechac pociagiem narazie odpada bo za duzo tabolkow ze sobia bym musial wziasc, maz tez z ol tzn my mieszkalismy od siebie 3 km:) wiec jak jedziemy do domku to spimy u tesciow a ja i tak cale dnie u dziadkow moich spedzam tzn w moim domku. a maz u sibie bo ja nie bardzo lubie tam przebywac:no:
a na nk sa slubne zdjatka wiec sobie obejrzyj:)
a dzisiaj mnie jedna dziewczyna z aktywnych mam odwiedizal ta co zalozyla watek szukam towarzystwa:) nawet fjana babeczka z niej

teraz czekam na kolejne:) jezeli ktoras bedzie miala ochote na kawke to zapraszam:)

skrzat910 to ja spytam dokladnie ciotki jaka to wrozka i dam ci namiar, chyba sama tez skorzystam :)

pochwale sie synkiem ;).
zdjecia z dzisiaj i z przedwczoraj :)
SDC10234.jpgSDC10239.jpgP1060646.jpgP1060643.jpgP1060560.jpg

julia twoj synek ma na imie Nataniel??

asiapiersa a co tesciowa nie fajna?? ja mam mega zolzowata :p!!

Ostatnia edycja:
reklama
yoł

nie czytam Was wstecz bo nie nadrobie pewnie

kozaczino mialas dja na weselu? tomasza wieszczeszynskiego? tak cos mi sie na tamtym froum obilo...

ja nigdy nie suypialam nikiego na rekach bo wiem jak to sie moglo skonczyc....widzialam co robila moja siostrzenica

u nas ok. po zakupach. jutro ide na relax do spa na masaz, Niko co chwila zalicza guzy bo to co on wyprawia to zawał serca :O
a odj utra zpaisuje sie wieczorami na spinning juhu

Do góry