reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy druga blada kreska oznacza ciąże ?

agata194

Zaciekawiona BB
Cześć
Zrobiłam dzisiaj 3,4 dni przed miesiączka (chociaż są one często nieregularne) test ciążowy i wynik jest taki jak na zdjęciu. Dodam, ze jestem bardzo przeziębiona jeśli to może mieć wpływ na wynik. Pomożecie zinterpretować czy ta blada druga kreska może oznaczać ciąże ? Przyznam szczerze, ze cieszyłabym się bardzo :) Na betę pójdę w poniedziałek.

Załączniki

• IMG_6577.JPG
    IMG_6577.JPG
    541,9 KB · Wyświetleń: 5 100
reklama
reklama
Hej dziewczyny, z moim mężem staramy się o dzidzie, się jak się okazało to nie jest takie proste :) od tygodnia mam straszne bóle podbrzusza i bolą mnie piersi tak inaczej niż zwykle, bo po bokach. Co dziwne trzy dni temu dostałam biegunki, ale pomyśłam, że coś mi zaszkodziło, ale do dziś nie mogę się normalnie załatwić- nie wiem czy to ma wszystko coś wspólnego. Kochaliśmy się z moich obliczeń na początku dni płodnych i dzień po teoretycznej owulacji więc nie liczyłam w tym cyklu na cud. Jutro albo w czwartek powinnam dostać okres, ale dziś przechodząc przy aptece kupiłam testy :) nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam po południu, więc nie wiem czy to wiarygodne, ale widać słabą bladą kreskę, jak na załączonym zdjęciu. Proszę dajcie znać czy miałyście tak? Jutro powtórzę test rano, jeśli coś wyjdzie to przed weekendem pójdę na betę. Strasznie ciężko być cierpliwą :)
Napewno ciąża jest także gratulacje Ja robilam 3 dni przed okresem i tez taka blada kreska wyszla mi,a później po 2tygodniach mocna krecha wyszla,ale u lekarza jeszcze za wcześnie,bo nic nie widać

Kochane ja dostałam okres więc nic z tego :( gratuluję wszystkim którzy mają potwierdzona ciążę bo nie raz brak miesiączki i pozytywny ten nie oznacza zawsze ciąży (u mnie 30 dni ) strasznie się czuje zawiodłam się bo nastawilam się na dzidziusia:(

Kochane ja dostałam okres więc nic z tego :( gratuluję wszystkim którzy mają potwierdzona ciążę bo nie raz brak miesiączki i pozytywny ten nie oznacza zawsze ciąży (u mnie 30 dni ) strasznie się czuje zawiodłam się bo nastawilam się na dzidziusia:(

O a jednak.. głowa do góry, uda się najpewniej niedługo! Powodzenia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi :( Ale masz już małą córeczkę więc jest to jakieś pocieszenie. Następnym razem na pewno się uda. Trzymaj się

reklama
Do góry