reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy druga blada kreska oznacza ciąże ?

agata194

Zaciekawiona BB
Cześć
Zrobiłam dzisiaj 3,4 dni przed miesiączka (chociaż są one często nieregularne) test ciążowy i wynik jest taki jak na zdjęciu. Dodam, ze jestem bardzo przeziębiona jeśli to może mieć wpływ na wynik. Pomożecie zinterpretować czy ta blada druga kreska może oznaczać ciąże ? Przyznam szczerze, ze cieszyłabym się bardzo :) Na betę pójdę w poniedziałek.

Załączniki

• IMG_6577.JPG
    IMG_6577.JPG
    541,9 KB · Wyświetleń: 5 100
reklama
Ginekologa mam bardzo dobrego to są te recepcjonistki i może dlatego tak się potoczyło... czekam teraz na kolejna wizytę a jest 17 i mam mieć usg chyba że pójdę do nich wcześniej i sklamie że brzuch boli a okresu nie ma to wtedy mnie muszą przyjąć

Uu to do 17 to trochę zostało, ale spokojnie, nie stresuj się, trzymam kciuki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
trzymam kciuki. mam nadzieje, ze Cię zdiagnozują nim poczujesz pierwsze ruchy ;)
Hehe to by bylo dopiero :D a tak z ciekawości testy ciążowe mogą wykrywać coś innego poza ciąża? I jeszcze jedno pytanie ktoś z was robił ten test cleablau? Bo wszystkie testy z tej firmy są pozytywne ( a zrobilam ich z 4 ) a inne nie

Uu to do 17 to trochę zostało, ale spokojnie, nie stresuj się, trzymam kciuki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dosyć długo ale znając mnie na pewno wykanam jeszcze parę testów :D ale dopiero za kilka dni najlepiej i kupię inny test a jak się okaże że będzie pozytywny pójdę do innego lekarza

Ciąza ja tez zrobilam 4 dni przed miesiączką i wyszła nawet bardziej blada niż u Ciebie.a teraz jestem w 10 tyg. Ciąży
U kogo widać że jest w ciazy ? Ja ci gratuluję bo u mnie nic nadal nie wiadomo okresu brak piersi bolą i brzuch na dole :( wizytę mamy 17 więc napiszę... jeszcze raz gratulacje sama chciała bym mieć już potwierdzenie

reklama
Spokojnie trzeba troszkę poczekać.mnie na początku tez bolał strasznie brzuch jak na okres do tego stopnia ze musiałam brać nospę.u lekarza na usg byłam na samym początku 5 tygodnia i nic nie było widac ,nawet pęcherzyka ciążowego a juz pod koniec 6 widziałam bijące serduszko. Powodzenia i daj znac ..

Do góry