olcia10700
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety nic nie widzę.Hej czy coś widać na tym teście ? Spóźnia mi się miesiączka 1 dzień dopiero ale pomyślałam aby zrobić test.
Jest to test o czułości 25
Hej, nie dziwny filtr a zedytowalam zdjęcie aby było bardziej widoczne na zdjęciuTest zalany, do tego nałożony jakiś dziwny filtr. Spróbuj jutro jak okres nie przyjdzie.
No ale test jest negatywny. Co tam edytować.Hej, nie dziwny filtr a zedytowalam zdjęcie aby było bardziej widoczne na zdjęciu
Lepiej wcale nic tu nie wstawiaćNo ale test jest negatywny. Co tam edytować.
Jeżeli test jest ewidentnie negatywny lub niewazny to rzeczywiście lepiej w ogóle go nie wstawiać. Jeżeli Ty coś widzisz to po prostu powtórz test jutro ale o większej czułości lub po prostu zrób betę.Lepiej wcale nic tu nie wstawiać
Moim zdaniem test jest negatywny. Jeden dzień opóźnienia to naprawdę nic, nawet przy regularnych cyklach. Gdyby jednak okres się nie pojawił, to jutro rano powtorzyłabym test.Hej czy coś widać na tym teście ? Spóźnia mi się miesiączka 1 dzień dopiero ale pomyślałam aby zrobić test.
Jest to test o czułości 25