reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ciąża?

Sara7777

Początkująca w BB
Witam. Otóż
Jest 13/14 dzien od stosunku bez zabezpieczenia - testy zrobione dzis rano 2 rozne na podstawie 1 porannego moczu, dzien cyklu 20/21.
Testy wyszły negatywne - 1 kreska, bez zadnych poswiat drugich kresek. Temp ciala 36.6, temp pochwy 37. Zadnych objawow ciazy, jedynie stres teraz.
Wczoraj tez 2 testy ale popoludniu, również negatywne.
Czy mimo to moge byc w ciazy?

reklama
reklama
No to zrobiłaś bete i będziesz wiedziała. Jak dla mnie nie jesteś.

Ale coś ci powiem gdybym mogła cofnąć czas chciala bym urodzić dziecko w wieku ok 20 lat.;)

Ja tez kiedys marzylam o dziecku z tym mężczyzną. Bardzo. Chcialam dziecka tak jak Ty mowisz. Ale mnie oklamal, ze chce powrotu, ze mnie kocha.. Stalo sie a na drugi dzien mnie zdradzil, obrzucil obelgami.. Historia ta jest jeszcze dluzsza i gkebsza. Dlatego tak nie chce tej ciąży...

Naprawde sadzisz ze nie jestem?

Rozmawialam ze znajomą pielęgniarka - wg niej na 99% nie jestem. Tym bardziej po tylu rozmaitych testach, bez jakiejkolwiek poswiaty 2 kreski. Bez objawow. Mowila ze powinno juz wyjść cokolwiek.
Tez polecila mi bete dlatego poszłam - mowila ze wtedy bede wiedziala na 100%

reklama
Chodzi o to ze myslalam ze go znam... Bylismy razem przez 7 lat - zareczeni juz, planowanie slubu, sala itd. A mnie tak potraktowal...
No rozumiem, ale to chyba zauważyłaś, że coś się psuje wcześniej tak? Bo no z dnia na dzień takie rzeczy się nie dzieją. Tzn. nie mi oceniać, ale irytuje mnie to denerwowanie się mimo, że tu piszemy że nie jesteś w ciąży na pewno a poza tym lada moment będziesz miała wyniki z krwi. Nie chcę Ci dokopywać, ale tu naprawdę dużo kobiet się stara od lat, wiem, nie twoja wina, ale no sorki, nikt Cię tu chyba nie poklepie po główce. Wybacz...
Zaraz będziesz miala swoje wyniki i już będziesz spokojna

Do góry