reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ciąża?

Sara7777

Początkująca w BB
Witam. Otóż
Jest 13/14 dzien od stosunku bez zabezpieczenia - testy zrobione dzis rano 2 rozne na podstawie 1 porannego moczu, dzien cyklu 20/21.
Testy wyszły negatywne - 1 kreska, bez zadnych poswiat drugich kresek. Temp ciala 36.6, temp pochwy 37. Zadnych objawow ciazy, jedynie stres teraz.
Wczoraj tez 2 testy ale popoludniu, również negatywne.
Czy mimo to moge byc w ciazy?

reklama
Chodzi o to ze myslalam ze go znam... Bylismy razem przez 7 lat - zareczeni juz, planowanie slubu, sala itd. A mnie tak potraktowal...
Wiem, że to głębsza historia itd. ale jeśli chodzi o meritum sprawy to testy mówią jasno - nie jesteś w ciąży. Beta z krwi dzisiaj Ci to da czarno na białym, także już wyluzuj ;)

reklama
To tez przezycia..

Niestety nic. I to nie tylko ja - bo rodzina, przyjaciele tez nie. Bardzo dobrze sie ukrywal. W grudniu poznal jakaś babke, od stycznia mnie zdradzal juz... Dowiedzialam sie o tym niedawno - od tej jego nowej bo sie pochwalila...
Nic nie zrobie. Nie chce miec z nim juz nic wspolnego, komplenie nic. Historia jest dluzsza, ale nie o to chodzi.. Bylam glupia i zaslepiona i sie do tego przyznaje.
Chce tak jak Ty - mamokubusia - zaczac od nowa. Mimo ze cierpienie jest ogromne to chce mieć ta szanse bialej karty.
Dlatego tak sie stresuje... :(

Wiecej, 25.
Dziekuje.. Bardzo bym chciala zaczac od nowa.
Jeszcze 5 godzin do wynikow bety

Przeczytalam Twoja historie i napawa mnie optymizmem ze mimo wszystko cos tam moze na mnie czeka w przyszłości

Wiecej, 25.
Dziekuje.. Bardzo bym chciala zaczac od nowa.
Jeszcze 5 godzin do wynikow bety

Przeczytalam Twoja historie i napawa mnie optymizmem ze mimo wszystko cos tam moze na mnie czeka w przyszłości
Nie był wart. Teraz jeszcze tego nie czujesz, ale na pewno z czasem będziesz zadowolona, że tak się stało.
Mnie mój pierwszy facet tez zdradzal. Przez ostatniego 2tygodnie naszego związku. W dniu zerwania się przyznał a ja głupia sie go prawie na kolanach prosiłam żeby mnie nie zostawiał, że zaczniemy od nowa i zapomnimy o zdradzie. Tfu!!!
Głupi dupek. Bardzo dobrze, że tak się stało. Teraz mam super faceta od ponad 3lat :)
Jestem pewna, że beta potwierdzi brak ciąży i też znajdziesz tego swojego z którym w końcu będziesz mogła założyć rodzinę :)

Dziekuje Wam. :) naprawde. Nigdy nie sadzilam, ze bede przezywac takie sytuacje.
Jak widać kazda z nas miala jakies przejscia - chyba najwazniejsze by wyciagnac z nich lekcje. I iść dalej
Spotkalyscie swoje szczescie i to jest piekne.
A mi to daje nadzieje :)

reklama
Do góry