reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ciąża?

Sara7777

Początkująca w BB
Witam. Otóż
Jest 13/14 dzien od stosunku bez zabezpieczenia - testy zrobione dzis rano 2 rozne na podstawie 1 porannego moczu, dzien cyklu 20/21.
Testy wyszły negatywne - 1 kreska, bez zadnych poswiat drugich kresek. Temp ciala 36.6, temp pochwy 37. Zadnych objawow ciazy, jedynie stres teraz.
Wczoraj tez 2 testy ale popoludniu, również negatywne.
Czy mimo to moge byc w ciazy?

reklama
Witam. Otóż
Jest 13/14 dzien od stosunku bez zabezpieczenia - testy zrobione dzis rano 2 rozne na podstawie 1 porannego moczu, dzien cyklu 20/21.
Testy wyszły negatywne - 1 kreska, bez zadnych poswiat drugich kresek. Temp ciala 36.6, temp pochwy 37. Zadnych objawow ciazy, jedynie stres teraz.
Wczoraj tez 2 testy ale popoludniu, również negatywne.
Czy mimo to moge byc w ciazy?
Moim zdaniem NIE

reklama
Dokładnie. Ja np. generalnie temp. ciała mam 35.6 a przy 37 to u mnie już zbijać trzeba.
Tez mialam niska temp ciala przed owu ,ponizej 36.. po owu zawsze mialam 36.4 ;) jak utrzymywalo sie 36.7 to wiedzialam ze sie udalo no i szyjke mialam mega wysoko w dniu okresu gdzie zawsze mi sie obnizala ;) dlatego to wymaga lat obserwacji ;)

Ja też zastanawiam się czy aby nie zaciazylam?? Stosunek był 8dc , po sluzie widziałam że są dni płodne. Był to stosunek przerywany. Od tamtej pory dziwna suchość w pochwie, ból piersi po bokach i klocia w jajnikach. Dzisiaj na papierze lekkie różowe plamienia. Do okresu tydzień, dzisiaj rano robiłam ten czuły test 10lm i wyszedł negatywny. Czuję się jakoś inaczej, nie chce się wkrecac tym bardziej, że to nie był stosunek do końca??? :rolleyes2:

Ogolnie dzis sprawdzilam sobie śluz - wlozylam bialy papier do pochwy. Po wyjeciu slady krwi.
No i co w związku z tym?
Rozsądne rozwiązanie (skoro Cię to tak gnębi) to sprawdzenie beta hcg z krwi w laboratorium. Nikt Ci nie wywróży czy jesteś w ciąży czy też nie.
Mi się wydaje, że nie, bo po 13/14dniach od stosunku powinny już testy pokazać jeśli byś była w ciąży

reklama
Do góry