Lili90
Fanka BB :)
Trzymam kciukiNo różnie różnie pójdę na bete w środę i zobaczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiNo różnie różnie pójdę na bete w środę i zobaczę
Ja też tak myślę ale pójdą w środę sprawdzić bo już by był mi się wydaje jakiś przyrostJa myślę że raczej nic z tego
Zrobię jeszcze raz test z krwi w środę i dam znać jakie bd wynik bo wtedy już powinien być wynik chyba na 100 procent ??Dam znać jak cis będę wiedzieć
Powtórzę wynik w środę i zobaczymy jaki będzie bo to ma być dzień mojej miesiączkiJa robiłam 11 dni po owulacji i z bety wyszło że nie jestem w ciąży było plamienie implantacyjne później zrobiłam test tak trzy dni po spodziewanej miesiące wyszedł pozytywnie i beta już wtedy też ale niestety ciąża okazała się pustym jajem.
Jak myślicie jak dostałam dziś @ to iść jutro zrobić następne badania ??Trzymam kciuki
A jakie badania?Jak myślicie jak dostałam dziś @ to iść jutro zrobić następne badania ??
A jakie badania?