madziolina_p
Fanka BB :)
Czekamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny dostatalam wyniki mój wynik to :Dam znać jak cis będę wiedzieć
Chyba jeszcze sprubuje pójść na betę po 48 h i zobaczę jak wtedy wyjdzie ale wydaje mi się że już by był jakieś przyrost chodź niewielkiMożesz próbować, żeby samą siebie uspokoić, ale niestety, wygląda na to, że nic z tego
Wiesz co ja tak miałam że w 21 dniu cyklu miałam betę 0,23 a w 28 dniu cyklu miałam <1,20 natomiast trzy dni później na teście dopiero blada kreska wyszła więc możesz spróbować zrobić betę za 48 godzinTutaj załączam wyniki
Dodam że teraz jestem już w 6 tygodniu więc różnie może byćWiesz co ja tak miałam że w 21 dniu cyklu miałam betę 0,23 a w 28 dniu cyklu miałam <1,20 natomiast trzy dni później na teście dopiero blada kreska wyszła więc możesz spróbować zrobić betę za 48 godzin
Właśnie chyba tak zrobię tylko to jest mój 27 dzień cykluWiesz co ja tak miałam że w 21 dniu cyklu miałam betę 0,23 a w 28 dniu cyklu miałam <1,20 natomiast trzy dni później na teście dopiero blada kreska wyszła więc możesz spróbować zrobić betę za 48 godzin
No różnie różnie pójdę na bete w środę i zobaczęDodam że teraz jestem już w 6 tygodniu więc różnie może być