reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Lindsay,
może sie uda! ;D Cichaczem jak na umywalce Cię dopadnie, kiedy Małyjuż po cycu przewracać się bedzie na drugi bok ;D
Dorothy,
Olkę chrzciliśmy miesiąc przed ślubem cywilnym, czyli w jej 9 miesiącu życia. Bez kłopotów i głupich pytań.
może sie uda! ;D Cichaczem jak na umywalce Cię dopadnie, kiedy Małyjuż po cycu przewracać się bedzie na drugi bok ;D
Dorothy,
Olkę chrzciliśmy miesiąc przed ślubem cywilnym, czyli w jej 9 miesiącu życia. Bez kłopotów i głupich pytań.
D
dorothy23
Gość
Ksiądz księdzu nie równy ;D Wasz był widać fajny i życiowy chłop
malgosia_76
Fanka BB :)
Słyszałam sporo o tych dziwnych obrzedach z klechami, ale fakt, że nam nikt kłopotu nie robił i nie trafilismy jeszcze na takiego, co by nas do szału doprowadził.
Ten co na ślubu udzielał to góral z Zakopanego, i do tego zakonnik. Boski facet. ;D
Ten co na ślubu udzielał to góral z Zakopanego, i do tego zakonnik. Boski facet. ;D
D
dorothy23
Gość
Ciekawe jak nas potraktuje z dzieciątkiem na reku Też nam każe w zakrystii Ale ja to sobie z sukienką i welonem Nie no, zartuję, bez welonu, ale sukienka musi być ecru sliczna i diademik we włosach, tak sobie wymarzyłam ;D
czuje sie paskudnie dziś i smutno. nie moge normalnie zginać stóp, co jest niezbędne przy poruszaniu się (założę się, ze o tym nie wiedziałyście, bo ja póki mi stopy nie spuchły nie zdawałam sobie sprawy, ze one się lekko zginają przy każdym kroku), a skóra jest na nich tak naciągnięta, ze chyba zaraz mi pęknie.
na brzuchu i udach mam rozstępy, które wyglądają jakby dopadł mnie jakiś psychol i pociął żyletką...
dłonie mam cały czas zdrętwiałe... wciąż czuję "mrówki" i ból w nadgarstku...
i boli mnie pipka tak właśnie. czuję się jakby mi się rozchodziła, jakby mi ktoś w nią wcisnął kij bejsbolowy... czy wy też tak macie :
na brzuchu i udach mam rozstępy, które wyglądają jakby dopadł mnie jakiś psychol i pociął żyletką...
dłonie mam cały czas zdrętwiałe... wciąż czuję "mrówki" i ból w nadgarstku...
i boli mnie pipka tak właśnie. czuję się jakby mi się rozchodziła, jakby mi ktoś w nią wcisnął kij bejsbolowy... czy wy też tak macie :
no myślałam, ze tylko mnie tak...
to jest uczucie jakby do środka włożyli kij bejsbolowy, a z wierzchu też czymś obtłukli...
i jeszcze mam zapalenie pęcherza, dostałam furaginę i sikam żółto jak forsycja..
eee tam wszystko mnie dołuje...
to jest uczucie jakby do środka włożyli kij bejsbolowy, a z wierzchu też czymś obtłukli...
i jeszcze mam zapalenie pęcherza, dostałam furaginę i sikam żółto jak forsycja..
eee tam wszystko mnie dołuje...
reklama
Podziel się: