reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czuję się gruba, brzydka i nieatrakcyjna :P

reklama
Wiecie, ze ja już mam 13 kg na + ?! Wiem, że to nie jest tak duzo, ale kurczę, mnie to załamuje :mad: Wybaczcie, ze tak z " doskoku " marudze Wam i psuję humory, ale komu ja mam się wyżalić, jesli mój małżonek już ma dość tego mojego marudzenia? ;)

Trudno się dziwić ;D
My też, ale dawaj, jak musisz ;D
Jakoś przeżyjemy. Po zakończonej terapii, podamy numer konta bankowego. Powiedz małżonkowi, żę to koszty porodowe ;D
M

Z innej beczki: my ślub braliśmy z Olką na rękach, miała 10 miiesięcy. To dopiero musieli gadać, żę musimy ;D
Ola opowiada dzieciom w przedszkolu, że miała sukienkę ślubną (bo miała) i wianek jak mam, bo ślub brała z tatą. ;D
Więc koleżanki robią wyrzuty rodzicom, że tez tak chcą, bo Ola to już ślub miała.

ja to w ogole uwielbiam historie o tzw, wczesniakach. a najlepsze sa te babki, ktore lataja co niedziela do koscolka, na nikim suchej nitki nie zostawia, a potem wlasnie wnuki wczesniaki sie im rodza. ja mam taka babke u siebie w miejscowosci hihihi

Kochana, zależy jak na to popatrzeć!  ;D
Do Kościelnego poszliśmy jak Olka miała 3 lata!
Ale ksiądz specjalnie zdziwiony nie by!

My to generalnie wszystko od końca zaczeliśmy.
Jaś w związku małżeńskim - ja tuz przed ślubem z Piotrusiem. rzuciliśmy to wszystko w cholerę, dziecko sobie zrobiliśmy, chatę kupiliśmy, więc wypadało sie pobrać. ;)

MaLgos zauwazylas , ze Tobie wczesniej przeskakuje suwaczek ? czyzbyscie sex uprawiali pare godzin wczesniej od nas ? ;D

Lindsay, co Ty dzisiaj z tym sexem? ;D
Głodnemu chleb na myśli, co?
Wyposzczona przez pessar, teraz Cię straszą wczesniakiem.
Poczekaj do przyszłego wtorku i daj mężowi ostatnią szansę. Bo potem, po porodzie to Cię będzie dopadał na śpiącego.
A sex przy dzieciach jest karalny!!!!!!!! ;D ;D ;D

malgosia_76 pisze:
Kochana, zależy jak na to popatrzeć!  ;D
Do Kościelnego poszliśmy jak Olka miała 3 lata!
Ale ksiądz specjalnie zdziwiony nie by!

A WIESZ, ŻE MY TEŻ PLANUJEMY Z CÓRCIĄ NA REKU? BO MAMY SAM CYWILNY, CO PRAWDA JUZ OD 2 LAT, BO NAM NIEDAWNO ROCZNICA 2 STUKNĘŁA, ALE KOŚCIELNEGO NIE MAMY. MOJEJ KOLEZANCE KSIĄDZ POWIEDZIAŁ, ZE DZIECKA NIE OCHRZCI, JAK SIĘ NIE POBIORA TEZ WTEDY. A WIESZ, CO IM  ZAPROPONOWAŁ? NA ZAKRYSTII ZA DARMO  :mad: NO WIESZ CO, JAKI BEZCZELNY!!!

reklama
lindsay pisze:
ja to w ogole uwielbiam historie o tzw, wczesniakach. a najlepsze sa te babki, ktore lataja co niedziela do koscolka, na nikim suchej nitki nie zostawia, a potem wlasnie wnuki wczesniaki sie im rodza. ja mam taka babke u siebie w miejscowosci hihihi
Lindsay ja znam takie co same "wcześniaki" miały a teraz bez książeczki do nabożeństwa nie podchodź. I jedna się oburzała, że ja odkryta ramiona na ślubie miałam. Normalnie ciemnogród ;D

Do góry