L
Lucky
Gość
Orzech tak amsz rację to zdjęcie jest jak najbardziej OK
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malgosia_76 pisze:Kochana, zależy jak na to popatrzeć! ;D
Do Kościelnego poszliśmy jak Olka miała 3 lata!
Ale ksiądz specjalnie zdziwiony nie by!
A WIESZ, ŻE MY TEŻ PLANUJEMY Z CÓRCIĄ NA REKU? BO MAMY SAM CYWILNY, CO PRAWDA JUZ OD 2 LAT, BO NAM NIEDAWNO ROCZNICA 2 STUKNĘŁA, ALE KOŚCIELNEGO NIE MAMY. MOJEJ KOLEZANCE KSIĄDZ POWIEDZIAŁ, ZE DZIECKA NIE OCHRZCI, JAK SIĘ NIE POBIORA TEZ WTEDY. A WIESZ, CO IM ZAPROPONOWAŁ? NA ZAKRYSTII ZA DARMO NO WIESZ CO, JAKI BEZCZELNY!!!
Lindsay ja znam takie co same "wcześniaki" miały a teraz bez książeczki do nabożeństwa nie podchodź. I jedna się oburzała, że ja odkryta ramiona na ślubie miałam. Normalnie ciemnogród ;Dlindsay pisze:ja to w ogole uwielbiam historie o tzw, wczesniakach. a najlepsze sa te babki, ktore lataja co niedziela do koscolka, na nikim suchej nitki nie zostawia, a potem wlasnie wnuki wczesniaki sie im rodza. ja mam taka babke u siebie w miejscowosci hihihi