Natalia1208
Fanka BB :)
Terapia nie wchodzi w grę, mąż nie wierzy w psychologów, terapię itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko pamiętaj, że dziecko to wszystko widzi i czujeMamy dziecko, mąż wie że nie odejdę i tak choćby ze względu na dziecko, że przekładam dobro dziecka ponad swoje ...może dlatego też jest taki
Dokładnie. Dzieci nie są ślepe. Czasem lepiej dla dziecka, że rodzice są osobno. Dziecko uczy się od rodziców jak budować relacje, a obserwacja takiego zachowania nie wróży nic dobrego na przyszłość.tylko pamiętaj, że dziecko to wszystko widzi i czuje
gdybys to ty była na miejscu swoich dzieci - wolalabys mieć dwoje nieszczęśliwych rodziców którzy są ze sobą czy raczej osobno? Ja osobiście wolałabym, aby byli osobno, niż żeby byli razem tylko „dla mnie”..Mamy dziecko, mąż wie że nie odejdę i tak choćby ze względu na dziecko, że przekładam dobro dziecka ponad swoje ...może dlatego też jest taki
oprócz kwestii finansowych - jakie są wasze relacje?Własnie znowu się pokłóciliśmy...rozmawialiśmy i powiedziałam, że nie wiem jakie są w szkole materiały do pracy, że jeśli nie ma czegoś co ułatwi mi pracę to będę chciała coś kupić, zainwestować ale groszowe sprawy...np 50zl. Mąż tak mnie opieprzył, że jestem niepoważna że już nic nie powiem
Kiepskie jak przemyśle sprawe, mąż nie jest czuły, nie lubi rozmów, jak np źle się czuje uważa, że przesadzamoprócz kwestii finansowych - jakie są wasze relacje?
Strasznie przykro to się wszystko czyta..