reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka i inne środki lokomocji naszych maluchów ;D

maura, to bardzo dobry wózek, renomowana firma, doskonałe wykonanie i świetny wygląd. Osobiście miałam wybierac pomiędzy maurą 4 kłową i xlanderem, padło na drugi, bo w podobnym zestawie, czyli wózek z gondolką, spacerówka i fotelik maxi cosi cabrio fix, xlander był o 1000plnów tańszy, więc wiadomo o co chodzi ;) Jesli masz wybierać pomiedzy tym pierwszym wózkiem nad którym sie zastanawiasz (ABC Design)i tą maurą, to zdecyduj się na maurę..uważam, że nie będziesz żałować :D

reklama
A ja już wózeczek mam w domu. :-) Zdecydowałam się jednak na ABC 3tec, bo jest zgrabniejszy, lżejszy i poradzę sobię z nim wszędzie. Poza tym jest śliczny jak dla mnie!:-D
Wyniosło to moją mamę z rabatem około 2500zł, cały zestaw: gondola, spacerówka, fotelik, adaptery, folia przeciwdeszczowa, parasolka i śpiworek.

1z2k2o5.jpg

A ja już wózeczek mam w domu. :-) Zdecydowałam się jednak na ABC 3tec, bo jest zgrabniejszy, lżejszy i poradzę sobię z nim wszędzie. Poza tym jest śliczny jak dla mnie!:-D
Wyniosło to moją mamę z rabatem około 2500zł, cały zestaw: gondola, spacerówka, fotelik, adaptery, folia przeciwdeszczowa, parasolka i śpiworek.

1z2k2o5.jpg

Powiem Ci ze wózek faaaajny nawet bardzo:-)choc nie lubie 3 kolowców ale wyglada porzadnie i kolorki ladnie dobrane:tak:

Katerinka wózeczek sliczny...ale ja tez nie przepadam za 3 kolami...dla mnie troche wywrotny...ale to Wy bedziecie jezdzic:):):)
to Mamusia niezly prezencik Ci sprawila:):)

Bardzo mi sie podoba ten wózek ma świetny Design
nie wszystkie 3 kołowce sa wywrotne - tez tak kiedys myślałam dopóki nie zostałam zmuszona do zakupu podwójnego wózka i w lutym zeszłego roku były tylko 3 kołowe z Phil & Ted's

reklama
Do góry