reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

Moja sasiadka ma bebetto solaris i to jest porazka ma go 3 miesiace a juz dwa razy byl w naprawie i znowu sie zepsul ale nie chce jej sie juz go oddawac do reklamacji.
A jesli chodzi o mure to mysle ze spacerowka maks do dwoch lat wystarczy bo i tak nie mam zamiaru uzywac dluzej wozka. Bo wiem ze da rade juz z takim dzieckiem isc i na spacer i cos zalatwic bez wozka.A i tak pewnie kupimy po roku jakas lekka spacerowe:)

reklama
kurcze to już jeden typ bebetto odpadł znalazłam jeszcze 2 nowe na ten sam wzór maked lucky oraz jedo fyn 4ds ale to chyba jakieś z kosmosu bo mało ich na allegro :baffled: ale też mi się podobają

Moja koleżanka ma jedo fyn 4ds. Bardzo mi go polecała. Był tylko raz reklamowany, tuż przed upływem 2 lat użytkowania, ale ona go mocno eksploatowała, bo spacerowała codziennie po wyboistej leśnej drodze.Ja mam wózek tako jumper gt. Bardzo polecam. Solidny wózek w dobrej cenie. Mam go juz prawie 2 lata i wszystko ok. Ma jeden minus jak większość wózków tego typu jest dość ciężki =>16 kg. Jako gondola sprawdził sie w 100%. Natomiast jako spacerówka jest idealny na zimę, jesień, wiosnę. Latem używałam tylko poza miastem i na dalekie spacery.Oprócz tego wózka mam jeszcze tzw. parasolkę koochi flip. Używam jej na krótkie spacery, do galerii, itp. Jest w porządku. Rozkłada się.Rozpisałam się, ale wybczcie. Może komuś pomoże :)

Jak przeczytałam o TAKO to oczywiście przejrzałam ich stronę i jest TAKO SPORTIME :-) Teraz chyba będzie wybór pomiędzy TAKO a Jedo. Gdzieś przeczytałam, że za JEDO czeka się długo ale nie wiem czy to prawda :eek:

sluchajcie - chyba jest sukces - znalazlam wozek :)

wczoraj wieczorem sie zaparlam i zrobilam sobie liste wozkow ktore wizualnie mi sie podobaja - potem posprawdzalam ceny, funkcje i opinie

i w sumie zostal jeden - jeszcze na zywo musze go zobaczyc ale podoba mi sie bardzo :) i opinie tez ma dobre w porownaniu z innymi na ktore patrzylam

ABC Design 3 Tec
moze po nowym roku finansowo bedzie ok i wtedy kupimy nowy :)

i jesli bedzie3 chlopak to z dodatkami niebieskimi
abc-design-3-tec-turquoise-black.1037354.2.jpg

a dla dziewczynki taki
abc-design-3-tec-2012.jpg

Załączniki

• abc-design-3-tec-turquoise-black.1037354.2.jpg
    abc-design-3-tec-turquoise-black.1037354.2.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 110
  • abc-design-3-tec-2012.jpg
    abc-design-3-tec-2012.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 120
Ptysia moja znajoma z piaskownicy ma taki lub podobny (być może starszy model) wózek i mówiła, że jako spacerówka nie sprawdza się i by go drugi raz nie kupiła. Jak np. zawiesi torebkę czy torbę z zakupami na rączki i dziecko wysiada, to wózek jej się przewraca. Musisz go zobaczyć na żywo i przetestować.

sluchajcie - chyba jest sukces - znalazlam wozek :)

wczoraj wieczorem sie zaparlam i zrobilam sobie liste wozkow ktore wizualnie mi sie podobaja - potem posprawdzalam ceny, funkcje i opinie

i w sumie zostal jeden - jeszcze na zywo musze go zobaczyc ale podoba mi sie bardzo :) i opinie tez ma dobre w porownaniu z innymi na ktore patrzylam

ABC Design 3 Tec
moze po nowym roku finansowo bedzie ok i wtedy kupimy nowy :)

Ja widzę na wstępie pięć wad:
- ciężko korzystać z podjazdów dla wózków przy wózku trójkołowym
- przednie kółko malutkie jak w parasolce - odpada na nierówny teren, czy choćby dziurawy chodnik
- kiepski daszek w spacerówce - powinien być tak mocno opuszczany jak w nowych xlanderach xa, bo inaczej człowiek się męczy koszmarnie z zasłanianiem dziecka pieluchą, kiedy jest ostre słońce
- brak podparcia dla stóp dla większego dziecka (spacerówka)
- malutki kosz na zakupy

reklama
Ja widzę na wstępie pięć wad:
- ciężko korzystać z podjazdów dla wózków przy wózku trójkołowym
- przednie kółko malutkie jak w parasolce - odpada na nierówny teren, czy choćby dziurawy chodnik
- kiepski daszek w spacerówce - powinien być tak mocno opuszczany jak w nowych xlanderach xa, bo inaczej człowiek się męczy koszmarnie z zasłanianiem dziecka pieluchą, kiedy jest ostre słońce
- brak podparcia dla stóp dla większego dziecka (spacerówka)
- malutki kosz na zakupy

no to ja odpowiadam biorac pod uwage dowiadczenia z uzytkowania wozka przy moim synku :)
- nie wiem czy z podjazdow dla wozkow korzystalam moze 2-3 razy :) w razie co tylem i na dwoch kolach :) we wroclawiu nawet nie kojarze wielu miejsc z takimi schodami - w zasadzie tylko jedno :)
- przednie kolo mniejsze - no jakos mnie to nie przeraza ;) a teraz duzo wozkow przednie kola ma mniejsze - i szukalam wozka ktory ma cztery takie same ale nie znalazlam takiego zeby bylo w nim wszystko ok :)
- dsaszek w spacerowce - w poprzednim wozku tez nie mialam opuszczanego do konca i nie bylo tragedii :)
- brak podparcia dla stop - jest podparcie tyle ze wezsze :)
- kosz na zakupy - mysle ze z wozkiem bede robic male zakupy typu pieczywo czy owoce :) duzy kosz nie jest dla mnie priorytetem :)

Do góry