reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Amerie fajny wózek :) i sporo dodatków :)

Ja wózka jeszcze nie mam, dopiero po narodzinach jak kasa jakaś wpadnie bo niestety dać od razu tyle kasy to ciężko.
Myslałam nad używanym ale kupić bliźniaczy używany w dobrym stanie to trzeba mieć szczęście, więc wole poczękac i potem kupić nowy który posłuży na dłuuugo.

Podgrzybek ja też niestety używany, ale co tam, uszy mam cały czas do góry :)
ja też kupiłam używany wiec jest nas więcej :)
mam pytanie odnośnie wyprania go-jest w całości rozbieralny i można go w pralce prać-czy powinnam wyprać w proszku dziecięcym czy można w zwykłym? i w jakiej temp? cała obudowa gondoli jest przeciwdeszczowa a wiem z doświadczenia,że np kurtkę swą z goretexu muszę inaczej traktować podczas prania-czy tu podobnie?

ale zobaczymy czy dziadek kaskę przyniesie ;) Gdybyśmy mieli sami kupować to pewnie też po narodzinach małego,bo troszkę kasy na to trzeba wydać ;)

No my kupiliśmy sami, ale właśnie dziadkowie byli oglądać, wczoraj teściowie, dzisiaj moi rodzice i jak nikt nie zgłaszał się na kupno wózka tak teraz obaj dziadki chcą kasą sypnąć :-D
A tak off topic to super było oglądać łzy wzruszenia w ich oczach jak jeździli tym wózeczkiem po mieszkanku i sobie opowiadali kto kiedy małego będzie na spacer zabierał :tak:

Amerie dobra cena
Podgrzybek ja też niestety używany, ale co tam, uszy mam cały czas do góry :)

i ja też kupiłam używany. Za 600 zł roan marita do tego mata do leżenia z pałąkami i leżaczek z melodyjkami i wibracjami. Jak to zobaczyłam byłam w szoku, że w tak doskonałym stanie jest wszystko. Wózek jeszcze na gwarancji. Zależało mi tylko na głębokim, spacerówki nie będziemy używać bo te od wózków wielofunkcyjnych są często bardzo ciężkie. A roanem jestem zachwycona. Ma duuuużą gondolę i jest taki z klasą - lubię to :)

Trusia ja też jeszcze nie mam wózka. Byliśmy zdecydowani na Kaps3 Jazz, oglądaliśmy go w sklepie. Teraz po głowie plącze mi się jeszcze Jedo Fyn 4ds, ale widziałam też na szafce.pl palex perfect. No a że teraz się z domu ruszyć nie mogę to czekamy. Może za tydzień uda nam się wyskoczyć do sklepu jak mi skurcze przejdą i pooglądamy i wybierzemy w końcu coś.

Ten palex perfect kosztuje nowy koło 1100, na szafce jest za 600, moze komus sie przyda bo my pewnie nowy kupimy
Wielofunkcyjny trzykołowy wózek z fotelikiem 3w1 w Wózki - Szafka.pl

Trusia my też kupilismy używany wózeczek: IMPLAST bolder SD za 800 zl a cena nowego 1600. Wozek jest w swietnym stanie, więc jak się dobrze poszuka to można naprawdę znaleźć coś fajnego:)

reklama
Do góry