Zmierzyłam windę ( jak mnie sąsiadka widziała to pewnie pomyśli, że ześwirowałam w tej ciąży latać z miarka po nocy ).Winda ma równo 1 metr długości,czyli jeśli wózki są takie same to wejdzie Na wszelki wypadek zmierzymy go jeszcze w sklepie.Dziękuję!
reklama
I ja już zaczęłam się rozglądać za furą. Trafiłam dziś na gumtree na takie ogłoszenie: PRAM/BUGGY,1 year old,,xadventure,2009 Baby Prams & Strollers for Sale falkirk Edinburgh
wiecej na temat tego wózka tutaj: X-Adventure - Crossover
przepraszam ale tylko na angielskich stronach znalazłam ten akurat model.Czy mogę liczyć na jakieś opinie? Czy możecie polecić/odradzić? Dodam,że póki co nie oglądałam żadnych wózków jeszcze,bo nie lubię oglądać czegoś jak nie mam przygotowanej kasy w kieszeni aby ewentualnie kupić,więc póki co jestem nowucjusz w tym temacie-oczywiscie wątek czytałam i Wasze opinie na temat innych czterech kółek.
Mi zalezy na tym aby nie był cieżki (myśle,że aluminium spełni ten warunek),aby się zmieścił do mojego bagażnika (widze na fotce,że ładnie sie składa,wiec mam nadzieje,że i to się uda),co do kółek to w opisie na stronie widzę,że pompowane i przednie nieco mniejsze od tylnych. Zamierzam dziś zadzwonić i umowić się na obejrzenie ale może któraś z Was widziała taki model i może coś napisac.
wiecej na temat tego wózka tutaj: X-Adventure - Crossover
przepraszam ale tylko na angielskich stronach znalazłam ten akurat model.Czy mogę liczyć na jakieś opinie? Czy możecie polecić/odradzić? Dodam,że póki co nie oglądałam żadnych wózków jeszcze,bo nie lubię oglądać czegoś jak nie mam przygotowanej kasy w kieszeni aby ewentualnie kupić,więc póki co jestem nowucjusz w tym temacie-oczywiscie wątek czytałam i Wasze opinie na temat innych czterech kółek.
Mi zalezy na tym aby nie był cieżki (myśle,że aluminium spełni ten warunek),aby się zmieścił do mojego bagażnika (widze na fotce,że ładnie sie składa,wiec mam nadzieje,że i to się uda),co do kółek to w opisie na stronie widzę,że pompowane i przednie nieco mniejsze od tylnych. Zamierzam dziś zadzwonić i umowić się na obejrzenie ale może któraś z Was widziała taki model i może coś napisac.
podgrzybek
Mama Bartocha
Nie wiem czy była mowa o wózku Delti Emu Wózek dziecięcy EMU
ixidixi
Fanka BB :)
Moja mama jest po wypróbowaniu implasta eco 2010 w praktyce.. Jedyne na co narzeka, to to że wózek ciężko się sprowadza ze schodów i troszkę trzepie na nierównościach. Poza tym ok.
No ale jak "trzepie" to wg mnie jest to już znacząca wada..
A jesteśmy niemalże zdecydowani na ten sam model w kolorze coral-widziałam na żywo ze srebrnym stelażem. Jest piękny.
No i widziałam wczoraj przed szpitalem wiklinowy wózek o taki: JARFEX- WÓZEK WIKLINOWY IRYS RETRO- PRODUCENT (1217538037) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/jarfex-wozek-wiklinowy-irys-retro-producent-i1217539192.html
i inne kolory.
Ale chyba mało praktyczny?
ciekawe
No ale jak "trzepie" to wg mnie jest to już znacząca wada..
A jesteśmy niemalże zdecydowani na ten sam model w kolorze coral-widziałam na żywo ze srebrnym stelażem. Jest piękny.
No i widziałam wczoraj przed szpitalem wiklinowy wózek o taki: JARFEX- WÓZEK WIKLINOWY IRYS RETRO- PRODUCENT (1217538037) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/jarfex-wozek-wiklinowy-irys-retro-producent-i1217539192.html
i inne kolory.
Ale chyba mało praktyczny?
ciekawe
Ostatnia edycja:
Ładne są te wiklinowe wózki, tu jest ich więcej:
Sklep Retrostyl
Podobno praktyczne, ale jakoś ja bym się nie zdecydowała...
Sklep Retrostyl
Podobno praktyczne, ale jakoś ja bym się nie zdecydowała...
reklama
ixidixi
Fanka BB :)
No ja też nie. Ale mają w sobie coś niezwykłego Nigdy wcześniej nie widziałam takich.
Przeczytałam wyżej, że wózki mutsy bardzo dobrze się prowadzi. To prawda?
Lepiej niż implasta Eco?
Niestety nie jeżdziłam po sklepach z wózkami.. i nie testowałam żadnego prócz jedo i eco.
A teraz to już pewnie i tak nigdzie nie pojade.. i będę musiała wybierać w ciemno gdybym zdecydowała sie na inny model..
Przeczytałam wyżej, że wózki mutsy bardzo dobrze się prowadzi. To prawda?
Lepiej niż implasta Eco?
Niestety nie jeżdziłam po sklepach z wózkami.. i nie testowałam żadnego prócz jedo i eco.
A teraz to już pewnie i tak nigdzie nie pojade.. i będę musiała wybierać w ciemno gdybym zdecydowała sie na inny model..