reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Edytka, bardzo fajny wózek :-) a ceną chyba nie powinnaś się martwić - a raczej powinnaś się cieszyć, że udało się kupić za tyle :-)

a ja od sobotniego wieczoru wożę się furą mojej Laury po pokojach ;-) na ile siły mi starcza bo ciągle walczę z choróbskiem.... i jestem prze szczęśliwa, że się uparłam na ten model bo uważam, że jest kozacki :-) jak będę miała jutro chwilkę to wrzucę jakieś zdjęcie :-)

trzymajcie się cieplutko!

Kochane, limuzyna dla mojego Leonarda już zaparkowana w moim domku :-) Wózeczek jest boski - a ile radości było przy rozpakowywaniu. Jutro rano wrzucę zdjęcia. Strasznie się cieszę, wszystko jest takie jak być miało nie licząc drobnej pomyłki ze śpiworkiem - dostałam śpiworek do spacerówki w kolorze gondoli - i wychodzi na to, że Mutsy chyba nie ma śpiworków do gondoli a ten do spacerówki trochę przyduży :-( ) No nic, jutro się zastanowię co z tym fantem zrobić. W każdym razie jeździłam wieczorkiem i jeździłam :-)

U nas wózkowa decyzja ostatecznie podjęta :D jutro jedziemy po Mutsiaka :D Oby tylko nikt mi go do jutra nie kupił bo w sklepie jest tylko jeden taki jak chce :)
Mam jeszcze pytanie,czy ktoś ma w domu rozłożonego Mutsy Urban rider?
Muszę sprawdzić długość,bo mamy raczej małą windę,a mieszkamy na 7 piętrze więc na bank go tu nie wtargam.

My się zdecydowaliśmy na 4ridera - wymiary pewnie podobne, choć Urban trochę szerszy - wiem, że miałam wczoraj zdjęcia wrzucić, nadrobię wieczorem - przez tą bakterię mi umknęło.

Jak chcesz Egrunia - zmierzę swojego. A w ogóle to na stronie nie ma wymiarów mutsy | baby mobility ?

ja się chciałam pochwalić że przyszła nasza Mura 4 i śmigam sobie po korytarzu, choć korci mnie żeby się na spacer wybrać, ale jeszcze powiedzą że nienormalna i tylko to mnie powstrzymuje hihi :) okazało się, że jest naprawdę w super stanie i po prostu trafiła się okazja :) jestem happy bo już naprawdę mamy wszystko dla małego :)

Holly to może zmierz swojego...please :) Długościowo pewnie podobne, to że Urban szeroki to mi nie przeszkadza,byle na długość zmieścił się w windzie.

reklama
Ok, już mierzę :-)

Zrobione, przy całkowicie złożonej rączce (i gondoli oczywiście) ma 82cm długości. Przy maksymalnie wyciągniętej rączce - 92cm.

Ostatnia edycja:
Do góry