reklama
Black_Opal
Fanka BB :)
Kobietki mam pytanko...
Czy kupowałyście od razu folię przeciwdeszczową z kompletu czy takie uniwersalne??
Czy kupowałyście od razu folię przeciwdeszczową z kompletu czy takie uniwersalne??
krzynka77
Mój wózek nie miał folii do kompletu. Nawet nie wiedziałam że są w kompletach folie - myślałam że tylko takie uniwersalne :-)
Niuniaa - właśnie dzwonili ze sklepu -jest już komplet :-) Mam tylko nadzieję, że uda mi się mojego chorego Mka wyciągnąć po niego :-)
Niuniaa - właśnie dzwonili ze sklepu -jest już komplet :-) Mam tylko nadzieję, że uda mi się mojego chorego Mka wyciągnąć po niego :-)
koralowa
Mama swego synka
Dokladnie.Koralowa no to rzeczywiście wychodzi, że jesli chodzi o wymiary to Fyn i Bolder są do siebie bardzo podobne. Prawda jest taka, że nie należy się sugerować marketingowymi opisami producentów, które nieraz są lekko naciągane, tylko najlepiej osobiście przejść się do sklepu z miarą :-)
Podjełaś już decyzję, który wózeczek u Ciebie wygrał i będzie woził Twoje maleństwo? :-)
A co do wyboru to znow mam metlik. Hmmm. W implascie nie przemawia do mnie ich stelaz. Lepiej sie czulam przy jedo, ale za to w jedo ni podoba mi sie oparcie w spacerowce, konkretnie te "sloniowe uszy". Ale fajna jest blokada przednich kol, gdzie mozna uzyc nogi, a nie sie schylac i rekoma blokowac. Nie wiem. Kompletnie nie wiem...
Bombusia
BlackOpal ja mam w komplecie z wózkiem tą folię
bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
Black Opal - ja miala folie ale byla dosc zniszczona bo mam wozek uzywany tak wiec kupilam uniwersalna i jest wporzadku
reklama
Cosya
Black Opal ja folię dostałam gratis w komplecie.
Podziel się: