reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Moje pytanie brzmi: kupujecie wózki z kołami piankowymi czy pompowanymi????

Bombusiu ja kupiłam pompowane a wcześniej myslałam o piankowych. Wypytywałam się mam, które juz jeżdziły piankowymi i pompowanymi i polecają pompowane bo mają lepszą amortyzację, ogólnie piankowe - tak, jeżeli chce się z dzieckiem jeździć po marketach a nie po naszych polskich chodnikach :-Dale opinie są różne

reklama
kochana jakbym sobie mogła pozwolić to pewnie i kupiłabym MUTSY...ale uważam to za stratę kasy, bo gdyby różnica byłaby jakaś znacząca...ale dla mnie te różnice są prawie żadne - dlatego założyłam budżet do 1500 mimo, że na początku była to kwota 3000zł..dla mnie ten za 3 był po prostu lżejszy - do 10kg ale ja mieszkam na parterze więc to priorytet nie jest... więc będę mieć BEXE z 13 kg:p

Ehtele, ja oglądałam też Bexe, ale zrezygnowałam, bo ma strasznie niską spacerówkę... Mam na oku Boldera Implastu i tam w opiniach o Bolderze ludziska skarżą sie, że spacerówka niska, a ma 55cm, a Bexa ma 45.... No i jak dla mnie ma małą gondolę... standardem jest 80cm, Bexa ma 78cm, w mojej sytuacji (mój mąż ma 195cm wzrostu) kiedy spodziewam się długiego malucha to istotne (Implast ma 86cm).

Bombusia ja też pompowane, chociaż wóżek będę musiała wnosić na wysokie I piętro, ale stweirdziłam, że wolę się przemęćzyć z wnoszeniem, niż przeklinać przy większym śniegu i nierównym chodniku ;-)

Ostatnia edycja:
A oto mój wózek :-)

P6160894.jpgP6160896.jpgP6160893.jpgP6160895.jpg

reklama
Do góry