reklama
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
hehe, nie jestesmy fanami bujania
od zawsze mnie wkurza jak widze matki machające wozkami na wszystkie strony ze niby to ma dziecko uspokoic
nie wiem, cos czuje ze bedzie ciezko z tym kupnem :-(
od zawsze mnie wkurza jak widze matki machające wozkami na wszystkie strony ze niby to ma dziecko uspokoic
nie wiem, cos czuje ze bedzie ciezko z tym kupnem :-(
ja niby też I nie chodzi mi o takie bujanie, że dziecko aż zebami dzwoni, ale jak się prowadzi, to tak naturalnie kołysze
A nie chcesz jakiegoś używanego wózka? albo espiro, coneco lub abdor nie są takie drogie, a firmy już bardziej sprawdzone
A nie chcesz jakiegoś używanego wózka? albo espiro, coneco lub abdor nie są takie drogie, a firmy już bardziej sprawdzone
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
ja niby też I nie chodzi mi o takie bujanie, że dziecko aż zebami dzwoni, ale jak się prowadzi, to tak naturalnie kołysze
No własnie też czasem warto poszukac uzywanego wózka,ale bardziej sprawdzonych firm.Często sa w rewelacyjnym stanie.
Samam mam uzywany.
Espiro ma całkiem fajne wózeczki
WÓZEK ESPIRO ATLANTIC, JAK NOWY, POLECAM!!!!! (1041911860) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK ATLANTIC BABY DESIGN PARASOLKA TORBA ESPIRO (1040879518) - Aukcje internetowe Allegro
VECTOR LITE_ESPIRO_ZESTAW Z GONDOLA _W-0ZL 7,5KG (1031074366) - Aukcje internetowe Allegro
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
nom dlatego pytam, bo my naprawde jestesmy zieloni
dzieki wielkie za pomoc )
jak byscie mialy jakies linki do tanich (moga byc uzywane) to dawajcie. my nawet nie wiemy jakie firmy są godne uwagi, wiec trudno nam sie szuka :/.
a znacie jakis sklep w Wawie gdzie sa wozki i mozna je obejrzec i 'obmacac'?
dzieki wielkie za pomoc )
jak byscie mialy jakies linki do tanich (moga byc uzywane) to dawajcie. my nawet nie wiemy jakie firmy są godne uwagi, wiec trudno nam sie szuka :/.
a znacie jakis sklep w Wawie gdzie sa wozki i mozna je obejrzec i 'obmacac'?
My dostaliśmy wczoraj propozycję wózka od szwagierki-Babyactive Jet-ich synek w lipcu skończy rok i chcą go przenieść do lżejszego wózka, a z tego ich my byśmy korzystali Nie powiem-zastanawiam się szczególnie, że odpadłby nam największy wydatek;-) Nie podoba mi się tylko kolor wózka-ale jak to się mówi-"darowanemu koniowi..."
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Mamuśki, a co myslicie o tym pojezdzie: New! PASY ! Super wyposażenie 27 kolorów+GRATIS! (1040300058) - Aukcje internetowe Allegro ??
Martuśka a ja polecam taki wózeczek
X-Lander X-Go
Wydatek dość spory ale będziesz miała od razu załatwioną sprawę "parasolki" w przyszłości. I bardzo fajnie sie nim podjeżdża pod krawężniki czy wchodzi po schodach dzięki tej nóżce do rozkładania wózka. Ja bez problemu wchodzę z nim po schodach z 11kg Natalką w środku.
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
patent nie jest nowy, chicco od dawna ma już takie wózki. Pomysł jest dobry, o ile ktoś lubi małe kółeczka
To prawda.
Mam Chicco,ale na zime pewnie sie przesadzimy na stary wózek synka na duzych kołach.
Jako jedyny wózio odradzam w sniegu i błocie- masakra.
z reszta za te cene mozna inne fajne wózki znalezc,a kolezance martuśce85 chodziło o cos tańszego.
kasia2506 ja bym wzieła ten wózek,zawsze mozna potem kupic inna spacerówkę.
Podziel się: