reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

o to nie wiedzialam ze mozna. i znowu metlik w glowie hehe:laugh2:

niestety w tej hurtowni nie było Jumpera ale byl x-lander który w ogóle mi sie nie podoba, źle mi sie prowadził i na 100% odpada. Za to widziałam i testowałam super wózek Coneco CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka wózek jest rewelacyjny super sie prowadzi jak dla mnie bomba na pewno bede o nim tez myslała dla dzieciaczka.Cena około 900 zl ale prowadzi sie super.Ale to nie wiest wielofunkcyjny wiec pewnie zdecyduje sie na Jumpera :)

reklama
niestety w tej hurtowni nie było Jumpera ale byl x-lander który w ogóle mi sie nie podoba, źle mi sie prowadził i na 100% odpada. Za to widziałam i testowałam super wózek Coneco CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka wózek jest rewelacyjny super sie prowadzi jak dla mnie bomba na pewno bede o nim tez myslała dla dzieciaczka.Cena około 900 zl ale prowadzi sie super.Ale to nie wiest wielofunkcyjny wiec pewnie zdecyduje sie na Jumpera :)

dzieki.mamy jeszce troche czasu- moze z czasem bedzie latwiej cos wybrac bo puki co nie wiem

fajniutki ten coneco.. tez mi sie podoba.. ale faktycznie minus to brak fotelika..

fajniutki ten coneco.. tez mi sie podoba.. ale faktycznie minus to brak fotelika..

wiesz jak sie nim fajnie jezdzi no klasa normalnie jak bedziesz miała okazje zobacz sobie.
Są foteliki, ale nie doczepiane do wózka:tak: kosztuje okolo 200 zł ale nie jest przypinany do stelarza

ja naoglądałam się dziś wózków dla maluszka ,i sama nie wiem jaki teraz chce :-D
za dużo tego :-p

Ostatnia edycja:
ja tez chce z fotelikiem. tylko najgorsze ze nie ma gdzie go na zywo zobaczyc

Kasiu widzisz ja nawet nie zobaczyłam w tej hurtowni ale tam nie było w ogóle z firmy Taco niczego za to była jeszcze firma Espirit chyba i tez są bardzo fajne ale nie ma tego co ja oglądalam na internecie niestety jak bedziecie miały okazje to sobie zobaczcie:)

No fajny.
U nas po mieście duzo ich jeżdzi.Śliczny ten pomarańczowy.
Moje typy to
Tako Jumperx
Jedo FYN 4
a teraz też sprawdzę jeszcze ten Coneco.A jaką ma gondolę,dużą?

reklama
Do góry