reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
to czekam na wiesci bo prawdopodobnie zamowie przez internet a chcialabym znac opinie kogos kto go widzial na zywo.
znalazlam jeszce jeden fajny i w niezlej cenie
ENZO_ESPIRO_4W1_GONDOLA _FOTELIK NEO_BAZA_W-0zl (921081219) - Aukcje internetowe Allegro

szczerze to wole Taco bo ma skrętne kola:tak: a ten nie. Ja znalazlam na allegro Tako Jumper X bo ten mnie konkretnie interesuje z fotelikiem samochodowym za 1200 zł.
Moze dzisiaj wyciągnę męza do hurtowni i zobacze czy jest ten wózek

szczerze to wole Taco bo ma skrętne kola:tak: a ten nie. Ja znalazlam na allegro Tako Jumper X bo ten mnie konkretnie interesuje z fotelikiem samochodowym za 1200 zł.
Moze dzisiaj wyciągnę męza do hurtowni i zobacze czy jest ten wózek

a nie wiesz czy tako ma blokowane te skretne kola bo zima to skretne nieblokowane to masakra.

tako ma blokowane skretne kola.. chyba wszystkie wózki ze skretnymi maja mozliwosc blokowania, przynajmniej te co ogladałam miały..

powiem tak.. ja widzialam tako jumper X w sklepie.. wyglada przyzwoicie..tylko koła duze (cos jak x lander) przednie koła takze duze.. mysle ze spokojnie da rade w zimie.. konstrukcja solidna..

naprawde? bardzo co dziekuje bo u mnie nigdzie go nie ma i jka juz sie zdecyduje to przez ibnternet bede zamawiala. dzieki bardzo

powiem tak.. ja widzialam tako jumper X w sklepie.. wyglada przyzwoicie..tylko koła duze (cos jak x lander) przednie koła takze duze.. mysle ze spokojnie da rade w zimie.. konstrukcja solidna..

Też go widziałam u nas w hurtowni i odniosłam podobne wrażenie,jednak nie przyglądałam sie zbytnio,ale koła ma super wielkie i gondola taka duża,głęboka.
Jedyne co to kolory bledsze niz te na zdjęciach allegro.
U nas bez fotelika kosztuje 845 zł,całkiem przyzwoicie.:tak:

reklama
Też go widziałam u nas w hurtowni i odniosłam podobne wrażenie,jednak nie przyglądałam sie zbytnio,ale koła ma super wielkie i gondola taka duża,głęboka.
Jedyne co to kolory bledsze niz te na zdjęciach allegro.
U nas bez fotelika kosztuje 845 zł,całkiem przyzwoicie.:tak:

ja ogladałam w sklepie.. był jeden tylko kolor.. wiadomo mozna by było zamowic.. ale cena jakos ponad 1000 bez fotelika.. wiec jak cos to albo pojade do Czestochowy po wózek do hurtowni albo z allegro..

Do góry