reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

reklama
A ja czaję się na wymianę wózka, mianowicie męczy mnie wózek Espiro Atlantic, moja siostra miała taki i był super, na nowy mnie nie stać ale używany chętnie poszukam:) I może zakupię:D

Misslena ten wózeczek o którym piszesz, bardzo fajny. Obczaiłam na allegro i na prawdę fajny.

Dziewczyny mam jeszcze taką sprawę, szczególnie do tych które są już mamusiami. Co myślicie o tym żeby kupić tylko spacerówkę, a gondolke pożyczyć? Ja jestem zainteresowana tylko x-landerem xa, moi znajomi tez mają ten wózek i zaproponowali mi pozyczenie samej gondoli do wpięcia(bez stelaża), więc musielibysmy kupic tylko spacerówkę. I zmierzając do sedna czy to się opłaca? Jak długo ta gondolka jest potrzebna? Czy samą spacerówkę mozna potem łatwo sprzedać?

Dziewczyny, mam pytanie a propos fotelika Maxi Cosi City. Czy używałyście już bez bazy, tylko z pasami?
Jest stabilny? Nie "lata" podczas jazdy autkiem? Ja kupiłam cały zestaw implasta Bolder i fotelik Bobbiway i fotelika póki co, nie polecam. Jeszcze oczywiście nie używałam, bo mój maluszek czeka na lepsze czasy żeby wyskoczyć ;-) ale mój M. mocował go na próbę i podobno jest niestabilny przez to, że posiada funkcję kołyski. Pomimo, że jest przypięty pasami, to rusza się na boki... :-(

Dziewczyny, mam pytanie a propos fotelika Maxi Cosi City. Czy używałyście już bez bazy, tylko z pasami?
Jest stabilny? Nie "lata" podczas jazdy autkiem? Ja kupiłam cały zestaw implasta Bolder i fotelik Bobbiway i fotelika póki co, nie polecam. Jeszcze oczywiście nie używałam, bo mój maluszek czeka na lepsze czasy żeby wyskoczyć ;-) ale mój M. mocował go na próbę i podobno jest niestabilny przez to, że posiada funkcję kołyski. Pomimo, że jest przypięty pasami, to rusza się na boki... :-(

My jeszcze nie montowaliśmy fotelika, więc nie wiem. W każdym razie nie kupowaliśmy fotelika z bazą, bo i tak maleńtas nie będzie aż tyle jeździł. W fotelik z bazą warto zainwestować ciut później. Mam nadzieję, że M. wyczyści w końcu autko i zamontuje fotelik w weekend. Wtedy będę mogła się podzielić informacjami :-)

Misslena ten wózeczek o którym piszesz, bardzo fajny. Obczaiłam na allegro i na prawdę fajny.

Dziewczyny mam jeszcze taką sprawę, szczególnie do tych które są już mamusiami. Co myślicie o tym żeby kupić tylko spacerówkę, a gondolke pożyczyć? Ja jestem zainteresowana tylko x-landerem xa, moi znajomi tez mają ten wózek i zaproponowali mi pozyczenie samej gondoli do wpięcia(bez stelaża), więc musielibysmy kupic tylko spacerówkę. I zmierzając do sedna czy to się opłaca? Jak długo ta gondolka jest potrzebna? Czy samą spacerówkę mozna potem łatwo sprzedać?

Jak masz taka mozliwosc,to bez skrupułów bym pożyczyła.
spacerówke możesz kupic w innym kolorze,takim jak ci sie podoba.
Moja siorka jezdziła gondola x-landera 5 miesięcy.

reklama
Dzieki rozalko! Właściwie to też jestem za ta opcją, ale się zastanawaim czy potem będzie łatwo się samej spacerówki pozbyć. Mój M twierdzi, że nie trzeba będzie bo mi drugie dziecko zrobi hehehe chciałby! Także pewnie zostaniemy przy tej opcji.

Do góry