reklama
weroneczka
Fanka BB :)
Misslena ten wózeczek o którym piszesz, bardzo fajny. Obczaiłam na allegro i na prawdę fajny.
Dziewczyny mam jeszcze taką sprawę, szczególnie do tych które są już mamusiami. Co myślicie o tym żeby kupić tylko spacerówkę, a gondolke pożyczyć? Ja jestem zainteresowana tylko x-landerem xa, moi znajomi tez mają ten wózek i zaproponowali mi pozyczenie samej gondoli do wpięcia(bez stelaża), więc musielibysmy kupic tylko spacerówkę. I zmierzając do sedna czy to się opłaca? Jak długo ta gondolka jest potrzebna? Czy samą spacerówkę mozna potem łatwo sprzedać?
Dziewczyny mam jeszcze taką sprawę, szczególnie do tych które są już mamusiami. Co myślicie o tym żeby kupić tylko spacerówkę, a gondolke pożyczyć? Ja jestem zainteresowana tylko x-landerem xa, moi znajomi tez mają ten wózek i zaproponowali mi pozyczenie samej gondoli do wpięcia(bez stelaża), więc musielibysmy kupic tylko spacerówkę. I zmierzając do sedna czy to się opłaca? Jak długo ta gondolka jest potrzebna? Czy samą spacerówkę mozna potem łatwo sprzedać?
dolorezzz to witam w klubie xa ciekawe jak się spiszą wózki. A fotelik my także kupowaliśmy maxi cosi citi
Też jestem ciekawa jak się sprawdzą te woozki :-) Zastanawialiśmy się jeszcze nad modelem XQ, ale ten model ma za małe koła z przodu. Ciekawe jaki kolor fotelika wybraliście :-)
dolorezzz ten brązowo-kremowy a w XQ też mi koła nie pasowały
Oj, to kolorek mamy inny :-) A koła, no cóż, szkoda, bo w XQ była rączka przekładana, a XA brak.
Cosya
Dziewczyny, mam pytanie a propos fotelika Maxi Cosi City. Czy używałyście już bez bazy, tylko z pasami?
Jest stabilny? Nie "lata" podczas jazdy autkiem? Ja kupiłam cały zestaw implasta Bolder i fotelik Bobbiway i fotelika póki co, nie polecam. Jeszcze oczywiście nie używałam, bo mój maluszek czeka na lepsze czasy żeby wyskoczyć ;-) ale mój M. mocował go na próbę i podobno jest niestabilny przez to, że posiada funkcję kołyski. Pomimo, że jest przypięty pasami, to rusza się na boki... :-(
Jest stabilny? Nie "lata" podczas jazdy autkiem? Ja kupiłam cały zestaw implasta Bolder i fotelik Bobbiway i fotelika póki co, nie polecam. Jeszcze oczywiście nie używałam, bo mój maluszek czeka na lepsze czasy żeby wyskoczyć ;-) ale mój M. mocował go na próbę i podobno jest niestabilny przez to, że posiada funkcję kołyski. Pomimo, że jest przypięty pasami, to rusza się na boki... :-(
Dziewczyny, mam pytanie a propos fotelika Maxi Cosi City. Czy używałyście już bez bazy, tylko z pasami?
My jeszcze nie montowaliśmy fotelika, więc nie wiem. W każdym razie nie kupowaliśmy fotelika z bazą, bo i tak maleńtas nie będzie aż tyle jeździł. W fotelik z bazą warto zainwestować ciut później. Mam nadzieję, że M. wyczyści w końcu autko i zamontuje fotelik w weekend. Wtedy będę mogła się podzielić informacjami :-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Misslena ten wózeczek o którym piszesz, bardzo fajny. Obczaiłam na allegro i na prawdę fajny.
Jak masz taka mozliwosc,to bez skrupułów bym pożyczyła.
spacerówke możesz kupic w innym kolorze,takim jak ci sie podoba.
Moja siorka jezdziła gondola x-landera 5 miesięcy.
reklama
weroneczka
Dzieki rozalko! Właściwie to też jestem za ta opcją, ale się zastanawaim czy potem będzie łatwo się samej spacerówki pozbyć. Mój M twierdzi, że nie trzeba będzie bo mi drugie dziecko zrobi hehehe chciałby! Także pewnie zostaniemy przy tej opcji.
Podziel się: