reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Martitka ale świetny kolorek! Bo on taki oliwkowy jest taaak?? Uwielbiam takie kolory.. szkoda, że z mojego Jedo takiego nie ma ;/

Czemu tak dużo ludzi sprzedaje te wózki 2 lub 3 w1 po kilku miesiącach?? Skoro to mama sierpniątka się oferuje to co?? Nam też za kilka miesięcy te wózki nie będą potrzebne?? Nie kumam...

reklama
Martitka wózeczek cudny. Też o nim myślałam, ale w końcu wzięłam Boldera bo ma troszkę większą gondolę, a mój maluch prawdopodobnie będzie dłuuugas ;-) Teraz czekam z niecierpliwością na dostawę :-)

martitka No wózek prześliczny :-) A kolor oliwkowy też mi się strasznie podoba :-)
Bombusia Wózek rewelacyjny, Alenek będzie miał super furę :-)

Już się nie mogę doczekać, aż zobaczę właścicieli tych wszystkich wózków :-D

Koralowa no ja też myślę o zakupie tzw. parasolki, ale na pewno nie zamierzam się pozbyć mojego 2w1 ze względu na to, że nie wyobrażam sobie jazdy parasolką zimą w takich śniegach jak były ostatnio i to aż do kwietnia :no: dlatego piszę, że nie rozumiem, bo przed np tą sierpniówką jeszcze tegoroczna zima na bank w wózku :sorry2:

Kobietki, a czy Wy kupujecie do wózków parasolki (takie przeciwsłoneczne) ?? Bo u mnie nie ma w zestawie i się zastanawiam czy to potrzeba czy nie koniecznie... Jak jest z przydatnością takiego gadżetu??

Ostatnia edycja:
reklama
Black Opal u mnie parasolka była w zestawie... Doświadczeń własnych nie mam, ale z tego, co widzę na ulicach, ludzie używają ich przy spacerówkach.

Do góry