Izunia no właśnie ostatnio miałam tam zajrzeć ale brak czasu, a teraz w taki upał to nawet mi się nie che z domu wychodzić. My za x-landerem xa. Choć Jedo był jednym z pierwszych ale zaszły zmiany
a jak wymiary gondoli wewnątrz?
reklama
riba_1
Mamusia Olivka :)
Izunia - sliczny wozio, rzeczywiscie czarny z zielenia - swietne polaczenie
my tez mamy czarny ale z bialym 
monika8112
Fanka BB :)
niuunia jedo ma w środku gondoli 80 cm, a x-lander 75cm z tego co wiem bo znajomi mają
Bombusia
Izunia co do przywożenia rzeczy do szpitala to Twój M jest jak mój, kazałam mu przynieść do szpitala wkładki higienicz. to mi przywiózł podpaski
i sie męczyłam w nich 1 dzień.

Wiem, ze to wątek o wózkach, ale chciałam Ci odpisać jacy fajni są mężczyźni:-)

Wiem, ze to wątek o wózkach, ale chciałam Ci odpisać jacy fajni są mężczyźni:-)
nervita
Teraz to i ja mogę sie pochwalić furą Julki, mialam dzisiaj tylko zamowić w hurtowni ale okazalo się że nasz kolorek jest na stanie i zdecydowaliśmy ze chcemy miec to juz za sobą :-) wiem, ze wiekszosc z was nie wzielaby czarnego i ostatnio ten temat wzbudził wiele kontrowersji ale my sie bardzo cieszymy i postanowiłam że jednak pochwale sie wambardzo polecam tym, które chcą zakupić Jedo, prowadzi sie suuuper, jechałam nim z parkingu do domu i było świetnie :-):-) już nie mogę sie doczekać jak będe nim śmigać, miałam lekki problem z wjechaniem do klatki ale to tylko z braku moich umiejętnośći ;-)
bardzo ładny - a że czarny:-) najważniejsze że Wam się podoba i jesteście szczęśliwi

GRATULUJĘ wyboru ;-)
Joaszka
Słyszałyście cos o wózku Bolder ecoline. Osttanio na niego natrafiłam na allegro i bardzo mi się spodobał. Co o nim myslicie?
Niestety nie mogę dodać linka, ehhh. Tzn chyba po prostu nie potrafię. Dlaczego nie może być po prostu kopiuj wklej![]()
Witam. Mamy taki od wczoraj. Co do kolorystki-różni się delikatnie od tej w katalogu...my mamy lilac pink, i jest może trochę mniej "żarówiasty"niż ten z katalogu, tz.bardziej stonowany;-) Narazie jeździłam nim na sucho po domu, wydaje się prowadzić lekko i zwrotnie. Gondola spora, ale nie mierzyłam. Ma regulację oparcia. Nie składaliśmy jeszcze spacerówki. Tak naprawdę wszystkie plusy i minusy wyjdą w trakcie użytkowania. Wizualnie, według mnie-super. Co do reszty, to się pokaże. Podaję link do stronki ze zdjęciami mojego wózka:
Użytkownik wasiczek-0 - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
Bombusia
reklama
Podziel się: