reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Izunia no właśnie ostatnio miałam tam zajrzeć ale brak czasu, a teraz w taki upał to nawet mi się nie che z domu wychodzić. My za x-landerem xa. Choć Jedo był jednym z pierwszych ale zaszły zmiany :p a jak wymiary gondoli wewnątrz?

reklama
Izunia co do przywożenia rzeczy do szpitala to Twój M jest jak mój, kazałam mu przynieść do szpitala wkładki higienicz. to mi przywiózł podpaski :szok:i sie męczyłam w nich 1 dzień.:-D:-D
Wiem, ze to wątek o wózkach, ale chciałam Ci odpisać jacy fajni są mężczyźni:-)

Teraz to i ja mogę sie pochwalić furą Julki, mialam dzisiaj tylko zamowić w hurtowni ale okazalo się że nasz kolorek jest na stanie i zdecydowaliśmy ze chcemy miec to juz za sobą :-) wiem, ze wiekszosc z was nie wzielaby czarnego i ostatnio ten temat wzbudził wiele kontrowersji ale my sie bardzo cieszymy i postanowiłam że jednak pochwale sie wam :-p bardzo polecam tym, które chcą zakupić Jedo, prowadzi sie suuuper, jechałam nim z parkingu do domu i było świetnie :-):-) już nie mogę sie doczekać jak będe nim śmigać, miałam lekki problem z wjechaniem do klatki ale to tylko z braku moich umiejętnośći ;-)

bardzo ładny - a że czarny:-) najważniejsze że Wam się podoba i jesteście szczęśliwi:-D mi się bardzo podoba to połączenie kolorów :tak:
GRATULUJĘ wyboru ;-)

Słyszałyście cos o wózku Bolder ecoline. Osttanio na niego natrafiłam na allegro i bardzo mi się spodobał. Co o nim myslicie?

Niestety nie mogę dodać linka, ehhh. Tzn chyba po prostu nie potrafię. Dlaczego nie może być po prostu kopiuj wklej:wściekła/y:

Witam. Mamy taki od wczoraj. Co do kolorystki-różni się delikatnie od tej w katalogu...my mamy lilac pink, i jest może trochę mniej "żarówiasty"niż ten z katalogu, tz.bardziej stonowany;-) Narazie jeździłam nim na sucho po domu, wydaje się prowadzić lekko i zwrotnie. Gondola spora, ale nie mierzyłam. Ma regulację oparcia. Nie składaliśmy jeszcze spacerówki. Tak naprawdę wszystkie plusy i minusy wyjdą w trakcie użytkowania. Wizualnie, według mnie-super. Co do reszty, to się pokaże. Podaję link do stronki ze zdjęciami mojego wózka:

Użytkownik wasiczek-0 - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl

Zdjęcie-0154.jpgZdjęcie-0156.jpgZdjęcie-0150.jpgZdjęcie-0162.jpgZdjęcie-0159.jpgZdjęcie-0163.jpgZdjęcie-0149.jpgZdjęcie-0158.jpgZdjęcie-0161.jpgZdjęcie-0148.jpg
A to jest skromny pojazd naszego Alanka i fotelik, oba Graco.
Ten fotelik można mocować też do wózka, ale zapomniałam cyknąć fotkę.
Wózek kosztował 650 zł, a fotelik 65 zł na wiek 0-13 m-cy, potem mam z powrotem przywieźć do komisu he he:)

reklama
Do góry