Dziekuje dziewczynki z a miłe słowa, aż mi sie lepiej zrobiło :-)
monika8112 gondolka jest classic, niestety nie mieli freeline na stanie, musiałabym czekać miesiąc, a tego chyba bym nie zniosła

a co do spacerowki, to też zbytnio mnie nie powala, zwłaszcza ten podnóżek, ale mam już w dalekich planach zakup jakiejs fajnej mniejszej, takze zbytnio nie przejmuje sie nią teraz :-) a jaka czarna magia jest ze złożeniem jej tzn. tych pasów bezpieczenstwa ale porozkminiałam pół godzinki i sie udało hihihihihi
Lea28 też tak myśle, nawet zwykła kolorowa zabawka wszystko rozweseli :-), kocyk, kolorowe ciuszki i będzie wesoło hihhhihhi
Bombusia tak, torba już jest pełna, wolę zeby czekała spokojnie niż mój misiaczek miałby mnie pakować sam hiihihih ostatnio jak byłam w szpitalu to mówie mu zeby przywiózł mi kosmetyki w zielonej kosmetyczce i co on zrobił, przyjechał z kosmetykami w reklamówce a kosmetyczka osobno pełna starych pasków do spodni, które kiedyś tam wsadziłam hihihihi , śmiałam sie pól godziny jak to zobaczyłam, ale tak mnie rozczulił, ze nie miałam serca mu nic powiedziec
Bogusia tez tak myślałam, ale z tych dziewczynkowych podobał mi sie bardzo jasny rózowy a on znowusz bedzie ciągle brudny, tak mi sie zdaje.
Myśle jednak że ten jaskrawy środeczek ma efekt i dziecko nie bedzie źle sie w nim czuło, wkoncu jeździ w środku i wozeczek na zewnątrz nie będzie jej zbytnio interesował :-) gorzej ze spacerówką, ale tym bede martwić sie pozniaj ;-)
Jeśli chodzi o torbę to powiem ci, ze jestem w szoku jaka ona jest pakowna, mam tam wszystko dla siebie i Julki i jeszcze jest sporo miejsca, takze był to dobry zakup :-)
kasia181 to super, powodzenia w licytacji, czekamy no fotki