reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Ola, Mam nadzieje, ze bedziemy zadowolone z 4 Ridera, kolorek bardzoooooo mi sie podoba:):)
Ja dzisiaj dostalam gondolke z fotelikiem,ale nei mam sily rozpakowac.

reklama
Ola, Mam nadzieje, ze bedziemy zadowolone z 4 Ridera, kolorek bardzoooooo mi sie podoba:):)
Ja dzisiaj dostalam gondolke z fotelikiem,ale nei mam sily rozpakowac.

Ja też mam taką nadzieję:)) Po dogłębnym obejrzeniu wózeczka, stwierdziliśmy z mężem, że jest wykonany po prostu świetnie...mój tata powiedział, że to już nie Mercedes ale maserati;p
jedyna rzecz jaka mi się nie podoba, ale jakoś to przeboleję, to ten kosz na zakupy, który jest moim zdaniem niezbyt solidny... no ale cóż... nigdy nie ma się wszystkiego:))

Nadrabiam oglądanie wózków, bo nie byłam tu ponad tydzień i co ja widzę jakie zakupy kochane!!!!
Martitko,Olu, Kassia, Ehtele piękne pojazdy zakupiłyście dla maluszków, b. lubie oglądać te zdjęcia.
Andzia Twój wózeczek też jest śliczny i podobają mi sie kolory, bo oryginalne:)
Już niedługo i ja wstawię fotki pojazdu Alanka jak tylko przywiozą ze sklepu:)

Teraz to i ja mogę sie pochwalić furą Julki, mialam dzisiaj tylko zamowić w hurtowni ale okazalo się że nasz kolorek jest na stanie i zdecydowaliśmy ze chcemy miec to juz za sobą :-) wiem, ze wiekszosc z was nie wzielaby czarnego i ostatnio ten temat wzbudził wiele kontrowersji ale my sie bardzo cieszymy i postanowiłam że jednak pochwale sie wam :-p bardzo polecam tym, które chcą zakupić Jedo, prowadzi sie suuuper, jechałam nim z parkingu do domu i było świetnie :-):-) już nie mogę sie doczekać jak będe nim śmigać, miałam lekki problem z wjechaniem do klatki ale to tylko z braku moich umiejętnośći ;-)

Obraz 1110.jpgObraz 1111.jpg
Obraz 1112.jpgObraz 1113.jpg
Obraz 1114.jpgObraz 1115.jpg

Ostatnia edycja:
Świetna furka ;-) Julka na pewno będzie zadowolona ze swoich czterech kółek :-D

I torbę widzę już spakowaną ;-) Nic tylko rodzić! Ale niech jeszcze troszkę dzidzia zaczeka w brzuszku :-)

A wózio mocno podśmierduje czy zdążył się wywietrzyć w hurtowni??

Black dziekuje bardzo, ja też czekam razem z tobą na waszą furkę ;-) powiem ci, ze nie wiem ile on tam stał ale myśle ze ok tygodnia, no i jakiś tam zapach jest ale bardziej takiej nowosci niż jakiejś gumy od kół, czy innych śmierdziochów, takze nie jest źle. Wiesz, prawie się złamałam co do koloru, bo one zupełnie inaczej wyglądają na żywo niz w katalogu czy w internecie i gdyby nie upór mojego męża mimo, że go nie było ze mną, to wzięłabym inny, który wcześniej wogóle nie wchodził w gre, ale wiem że obraziłby sie na mnie na miesiąc, jakbym tak zrobiła :-p bo jemu tylko ten wpadł w oko.
No i babeczka ogólnie powiedziala ze teraz czarny jest w modzie i akurat te mają większe powodzenie niż te z czerwonym w środku.
Torba spakowana, tylko jeszcze parę rzeczy zostało ale to juz na koniec, a Jula ma siedzieć w brzuszku przynajmniej do końca lipca :-D

p.s ale sie rozpisałam :-D chyba z nudow :-D

Ostatnia edycja:
heheh.. mi też wpadł w oko ten czarny z czerwonym w środku, ale jednak oboje z M jesteśmy fanami zielonego w związku z czym pozostał czarny zielony w budce ;)

reklama
Do góry