reklama
Dziękujemy dziewczyny ale z tym porządkiem to właśnie tak, jak pisałam
Irmaa- zdarza się spaść, już coraz rzadziej bo się przyzwyczaił ale kładę mu taką dużą kołdrę puszystą złożoną na dwa obok (bo śpi jeszcze pod małą łóżeczkową) i on nawet jak spadnie to sobie na tej kołdrze dalej śpi w najlepsze-nawet się nie budzi!!!
Irmaa- zdarza się spaść, już coraz rzadziej bo się przyzwyczaił ale kładę mu taką dużą kołdrę puszystą złożoną na dwa obok (bo śpi jeszcze pod małą łóżeczkową) i on nawet jak spadnie to sobie na tej kołdrze dalej śpi w najlepsze-nawet się nie budzi!!!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska super kacik Dobry pomysl z ta scianka ...Lozko super Mozesz powiedziec gdzie takie maja i jaka cena? Moj brat szuka cos dla swojej corki ale nie bardzo umiem im doradzic ...tu w De nie byloby problemu ;-)
My mamy juz dokupiana ta komode,kupilismy dywan(tzn.dostalismy go w "prezencie" zapomieli policzyc przy kasie-wiec 100 euro zaoszczedzone;-)) Teraz tylko malowanie nas czeka... Dywanikiem pochwale sie za chwile tylko zladuje foty i wgram...ale to juz na zastrzezonym:-)
My mamy juz dokupiana ta komode,kupilismy dywan(tzn.dostalismy go w "prezencie" zapomieli policzyc przy kasie-wiec 100 euro zaoszczedzone;-)) Teraz tylko malowanie nas czeka... Dywanikiem pochwale sie za chwile tylko zladuje foty i wgram...ale to juz na zastrzezonym:-)
patrycja24berlin
A ile taka przyjemnosc kosztuje Baska?
my chyba dalismy 560 albo coś koło tego jesli dobrze pamietam, mozna i taniej ale trzeba patrzec zeby system rozkladania byl solidny - bo wiadomo jak to z tym bywa, czasem jakies prywaciarstwo rozlatuje sie po kilku uzyciach
ell
a ja właśnie poszukałam nawilżaczy na kaloryfer do pokoju Oti- bo może ogrzewanie powoduje podrażnenie noska, w sumie choróbsko pojawiło sie krótko po załączeniu ogrzewania- i w zwiazku z tym mam pytanko, czy ktoras z was miaa jakieś i czy dawały rezultat?
ja znalazłam na razie fajne ceramiczne na allgero- nawet są z motywami do pokoju dziecięcego- ale nie wiem czy to daje odpowiedni efekt
ja znalazłam na razie fajne ceramiczne na allgero- nawet są z motywami do pokoju dziecięcego- ale nie wiem czy to daje odpowiedni efekt
Ell my używaliśmy czasem tych ceramicznych ale czy dają efekt-ciężko rzec...najlepszy efekt daje mi mokre pranie na kaloryferze z tym ze inna sprawa - my mamy tak ciepłe mieszkanie że kaloryfer odkręcam tylko do suszenia prania albo jak temp oscyluje ok - 20 w innej sytuacji w domu i tak nie spada ponizej +20 więc nie grzejemy
reklama
patrycja24berlin
Nasze mieszkanie jest zimne... Stare okna jeszcze sa wiec za bardzo ciepla nie trzyma...Ale nasze mieszkanie w dodatku takie "rogowe"... wiec juz wogole z kazdej strony pizdzi...Chociaz bez przesady...ale jak bym kaloryferow nie wlaczyla to ciagle bym musiala w cieplych swetrach chodzic...Z kolei jak je wlacze to bardzo szybko jest cieplo... Stare duze kaloryfery i w 5-10 min cieplutko jak w bajce wiec od razu skrecam na zero... Niestetxy takich rzeczy jak mowisz Ell nigdy nie uzywalam wiec tez nie pomoge... U nas jak mloda sie dusi,kaszle i ma katarzysko to albo uchylam okno abo nie wlaczam wogole kaloryfera tak by bylo max 18 stopni...