werciasidwa
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie to wygląda jak zbity śluz. Ja taki miałam już na końcówce..Hej dziewczyny mam pytanie czy to jest czop śluzowy? W ciąży brak upławów czy jakichkolwiek infekcji.
33Dla mnie to wygląda jak zbity śluz. Ja taki miałam już na końcówce..
Który TC?
A odczuwasz twardnienia brzucha? Jakieś boleści?
właśnie od kilku dni ma pobolewanie spojenia łonowego i bóle brzuchaA odczuwasz twardnienia brzucha? Jakieś boleści?
Bo jeśli nie to pewnie to śluz.. kiedy wizytujesz?
A odczuwasz twardnienia brzucha? Jakieś boleści?
Bo jeśli nie to pewnie to śluz.. kiedy wizytujesz?
To ja bym to skonsultowała z lekarzem.. jedz na IP lepiej raz za dużo niż raz za mało.przedwczoraj miałam mało ruchów dziecka ale wczoraj już było normalnie
właśnie mam wizytę ale dopiero za 3 godzinyTo ja bym to skonsultowała z lekarzem.. jedz na IP lepiej raz za dużo niż raz za mało.
i mogę dodać że ostatnie dwa dni wymiotowałam i od jakiegoś tygodnia mam rozwolnienieTo ja bym to skonsultowała z lekarzem.. jedz na IP lepiej raz za dużo niż raz za mało.
Zgłoś to dziś lekarzowi na wizycie.i mogę dodać że ostatnie dwa dni wymiotowałam i od jakiegoś tygodnia mam rozwolnienie