reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czop, bóle

reklama
To czekamy razem z Tobą na maluszka :D najpóźniej jutro będzie już z Tobą ;)
Co przychodzi ból to normalnie nie mam co ze sobą zrobić, mija to sobie myśle "chociaż w sumie nie było tak źle... " Potem kolejny ból i "o niee, zleee, boli boli boli" i później "a nie było tak źle..." I tak w kółko :D. Teraz mam przerwę i sobie myśle "e tam, ujdzie." A za chwilę będę się zwijać :D.
Nooo mam nadzieję... Teraz mam co ok. 7min

Ja rok temu rodzilam, pierwsze skurcze miałam co 8 minut, a potem były co gdzieś 2 minuty i trwały 2...:O

Będziesz mieć znieczulenie?

Ja niestety nie mogłam bo miałam zle wyniki z morfologii ale to wiedziałam wcześniej;)

No to już długo się nie pomeczysz, z zzo będzie lepiej [emoji16]

reklama
Od pierwszych które miałam co 8minut minęło 9h do urodzenia. Ale u mnie inaczej, nie odszedł mi czop tylko wody (tzn nie widziałam czopa) wieczorem dzień wczesniej

Do góry