Właśnie była lekarka i pytała jak tam u mnie, czy plamienia itd. Powiezdzialam, że plamien nie mam, ale co jakies 10min. Mam ból z krzyża do podbrzusza. To powiedziała, że to już się raczej rozkręca... No i jak poszła, poszłam do łazienki i tam glutek krwi. Ale już nie będę z tym szła do niej raczej
reklama
E
Ewka34
Gość
To tylko sprzet.. a porod roznie moze trwacW takim przypadku ktg nic by nie pokazało?
E
Ewka34
Gość
Tzn moze lepiej jej powiedz,bedziesz spokojniejszaWłaśnie była lekarka i pytała jak tam u mnie, czy plamienia itd. Powiezdzialam, że plamien nie mam, ale co jakies 10min. Mam ból z krzyża do podbrzusza. To powiedziała, że to już się raczej rozkręca... No i jak poszła, poszłam do łazienki i tam glutek krwi. Ale już nie będę z tym lepiej do niej raczej
Taki dość mały. Jakaś resztka resztka czopa obstawiam, na miejscu jestem to spokojnaTzn moze lepiej jej powiedz,bedziesz spokojniejsza
E
Ewka34
Gość
No to zycze szybkiego rozwiazania pochwal sie pozniejTaki dość mały. Jakaś resztka resztka czopa obstawiam, na miejscu jestem to spokojna
Ja z moja pierwsza nawet nie wiedzialam ze jakis czop tam jest (14 lat temu) hyhy i nie zwracalam uwagi.. teraz bede bardziej uwazna
No mnie całą noc tak jak na okres, budzilam się i później rano za którymś sikaniem przy podtarciu mialam krwista meduzę. Podejrzewam, że to była prawie całość, nie przegapiłabys ;d. Chyba, że by odchodził częściami, u mnie to jak cała dłoń było i z krwią wlasnieNo to zycze szybkiego rozwiazania pochwal sie pozniej [emoji14]
Ja z moja pierwsza nawet nie wiedzialam ze jakis czop tam jest (14 lat temu) hyhy i nie zwracalam uwagi.. teraz bede bardziej uwazna
reklama
E
Ewka34
Gość
Kurcze mialam wtedy 20 lat.. zero doswiadczenia z takim czyms.. neta wtedy nie bylo jak teraz niedouczona.. moze nie zwrocilam uwagi.. chociaz bole pamietam i jak mi wody w nocy odeszlyNo mnie całą noc tak jak na okres, budzilam się i później rano za którymś sikaniem przy podtarciu mialam krwista meduzę. Podejrzewam, że to była prawie całość, nie przegapiłabys ;d. Chyba, że by odchodził częściami, u mnie to jak cała dłoń było i z krwią wlasnie
Podziel się: