reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czop, bóle

Właśnie była lekarka i pytała jak tam u mnie, czy plamienia itd. Powiezdzialam, że plamien nie mam, ale co jakies 10min. Mam ból z krzyża do podbrzusza. To powiedziała, że to już się raczej rozkręca... No i jak poszła, poszłam do łazienki i tam glutek krwi. Ale już nie będę z tym szła do niej raczej

reklama
Właśnie była lekarka i pytała jak tam u mnie, czy plamienia itd. Powiezdzialam, że plamien nie mam, ale co jakies 10min. Mam ból z krzyża do podbrzusza. To powiedziała, że to już się raczej rozkręca... No i jak poszła, poszłam do łazienki i tam glutek krwi. Ale już nie będę z tym lepiej do niej raczej
Tzn moze lepiej jej powiedz,bedziesz spokojniejsza ;)

Mi jedna położna mówiła, że skurcze krzyżowe nie piszą się na ktg, ale nie wiem czy to prawda. Ja przed porodem miałam takie i takie. Pospaceruj po korytarzu, bo czop z krwią zwiastuje szybki poród.Trzymam kciuki!!!!

Nawet jeśli to już to trochę to potrwa, poczekaj jeszcze z godzinkę i jak dalej będzie co 10 min to idź do położnych żeby Ci zbadali czy coś się rzeczywiście dzieje. Polecam chodzenie, u mnie to wszystko bardzo przyspieszyło ;)

No to zycze szybkiego rozwiazania ;) pochwal sie pozniej [emoji14]
Ja z moja pierwsza nawet nie wiedzialam ze jakis czop tam jest (14 lat temu) hyhy i nie zwracalam uwagi.. teraz bede bardziej uwazna :p
No mnie całą noc tak jak na okres, budzilam się i później rano za którymś sikaniem przy podtarciu mialam krwista meduzę. Podejrzewam, że to była prawie całość, nie przegapiłabys ;d. Chyba, że by odchodził częściami, u mnie to jak cała dłoń było i z krwią wlasnie

reklama
No mnie całą noc tak jak na okres, budzilam się i później rano za którymś sikaniem przy podtarciu mialam krwista meduzę. Podejrzewam, że to była prawie całość, nie przegapiłabys ;d. Chyba, że by odchodził częściami, u mnie to jak cała dłoń było i z krwią wlasnie
Kurcze mialam wtedy 20 lat.. zero doswiadczenia z takim czyms.. neta wtedy nie bylo jak teraz ;) niedouczona.. moze nie zwrocilam uwagi.. chociaz bole pamietam :p i jak mi wody w nocy odeszly :p

Do góry