Niutka43
Fanka BB :)
A ile teraz masz ?U mnie beta przyrosla przez kolejne 9h więcej niż przez poprzednie 48h...wiec nie wiem już nic... Aczkolwiek ginekolog nie daje mi nadziei.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile teraz masz ?U mnie beta przyrosla przez kolejne 9h więcej niż przez poprzednie 48h...wiec nie wiem już nic... Aczkolwiek ginekolog nie daje mi nadziei.
@Anastka_92 a może to jest bardzo wczesna ciąża z tego seksownia jak @ chciałaś przyspieszyć. Dlatego ta beta taka malutka i dopiero się rozbujaU mnie beta przyrosla przez kolejne 9h więcej niż przez poprzednie 48h...wiec nie wiem już nic... Aczkolwiek ginekolog nie daje mi nadziei.
32,9 po 48h 33,5 a po kolejnych 9h 39,6Anastka przykro mi a jakie wyniki bet mialas?
Dopóki nie dostanę krwawienia, nadzieja się tli. Nastawiona jestem na utratę aniołka mojego, ale nadzieja jest do końca. W końcu to nadzieja matki.... A matka zawsze wierzy w swoje dziecko.... Jeśli będzie chciało żyć, to wydarzy się cud...Trzymam kciuki za to, żeby cudzik się stał. Czasami życie nas pozytywnie zaskakuje, niestety też lubi kopać po dupie. A czekanie jest najgorsze...
Wczoraj o 18 było 39,6A ile teraz masz ?
Bardzo bym chciała w to wierzyć...@Anastka_92 a może to jest bardzo wczesna ciąża z tego seksownia jak @ chciałaś przyspieszyć. Dlatego ta beta taka malutka i dopiero się rozbuja
No dobra a ile minęło od tego bzykanka na @ ?Bardzo bym chciała w to wierzyć...
No to troche kiepsko ale cuda tez moga sie zdarzyc.. chociaz beta na tym samym poziomie.. przykro ze musisz przez to przechodzić32,9 po 48h 33,5 a po kolejnych 9h 39,6
2 tygodnieNo dobra a ile minęło od tego bzykanka na @ ?
Tylko dziwne, że przez kolejne 9h przyroslo więcej niż przez 48hNo to troche kiepsko ale cuda tez moga sie zdarzyc.. chociaz beta na tym samym poziomie.. przykro ze musisz przez to przechodzić