reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZILAŁT'owe starania

[emoji41][emoji41][emoji41][emoji41] UWAGA [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]

WAŻNY KOMUNIKAT

Zostało uruchomione Nasze prywatne forum [emoji847][emoji847][emoji847]

Z automatu wszystkie z listy maja dostep

Kolejne osóbki na wyraźną prośbe, po przejściu naszego tajnego egzaminu, o ktorego forme zadba kobietka z pomocą klejnotów męża [emoji13][emoji12][emoji14]

Sugeruje dalej pisać tutaj, natomiast tam zamieszczać informacje np. o sobie ktore nie chcecie żeby ujrzały światła dziennego.

Wszystko napisane zostaje między nami i wszelkie łamanie tej zasady będzie potępiane. Wszystko dopuszczamy w naszych postach ale szacunek do osoby i prywatnosci jest święty.

Przypomnę że zdjecia profilowe dodawane tam- z automatu są wszędzie. Wiec dla chcacych zachować swoistą anonimowość sugeruje dodać swoje zdjecie w formie załacznika do postu ze swoimi danymi, które chciałaby zamieścic dla NASZEJ tylko wiadomosci [emoji173]

Pamiętajmy, nie musimy się ze sobą zgadzać, nie musimy akceptować stylu bycia i życia innych, ale nie nam to oceniać. Jesteśmy tu w wiadomym celu. Musimy sie kochać i wspierać, nie krytykować [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie mam już linka do zamknietego[emoji12]
Myślałam ze tam będziemy pisać, a mamy tu?[emoji5]
Bo ja już sie pogubiłam[emoji23] nie ogarnę dwóch wątków[emoji13]

[emoji41][emoji41][emoji41][emoji41] UWAGA [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]

WAŻNY KOMUNIKAT

Zostało uruchomione Nasze prywatne forum [emoji847][emoji847][emoji847]

Z automatu wszystkie z listy maja dostep

Kolejne osóbki na wyraźną prośbe, po przejściu naszego tajnego egzaminu, o ktorego forme zadba kobietka z pomocą klejnotów męża [emoji13][emoji12][emoji14]

Sugeruje dalej pisać tutaj, natomiast tam zamieszczać informacje np. o sobie ktore nie chcecie żeby ujrzały światła dziennego.

Wszystko napisane zostaje między nami i wszelkie łamanie tej zasady będzie potępiane. Wszystko dopuszczamy w naszych postach ale szacunek do osoby i prywatnosci jest święty.

Przypomnę że zdjecia profilowe dodawane tam- z automatu są wszędzie. Wiec dla chcacych zachować swoistą anonimowość sugeruje dodać swoje zdjecie w formie załacznika do postu ze swoimi danymi, które chciałaby zamieścic dla NASZEJ tylko wiadomosci [emoji173]

Pamiętajmy, nie musimy się ze sobą zgadzać, nie musimy akceptować stylu bycia i życia innych, ale nie nam to oceniać. Jesteśmy tu w wiadomym celu. Musimy sie kochać i wspierać, nie krytykować [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
A gdzie to forum?[emoji85][emoji87]

Mój też młodszy ale tylko niecały rok.
Przez kilka lat mi w urodziny mówił że jak będzie tak stary jak ja to sobie będzie szukał domu starców.
Mój jest młodszy o 6 lat [emoji44] i zachodzi odwrotna sytuacja. Ciągle się postarza i na każdym kroku próbuje udowodnić, że jest dojrzały i odpowiedzialny. Na razie wyglądam na dużo mniej niż mam w rzeczywistości, mogłabym spokojnie uchodzić za młodszą od niego, ale co będzie później? [emoji33]
Co do tej zależności śmierć - nowe życie, to w marcu zmarła mi babcia, niecały miesiąc temu dziadek, i jak teraz tak o tym rozmawiacie, to zaczynam dostrzegać pozytywne przesłanie.
W tą sobotę też byłam na pogrzebie, nikogo z rodziny, ale jednak i przypomniał mi się kolejny przesąd, że kobieta w ciąży nie powinna chodzić na pogrzeby. A ja, jeśli zaskoczyłam, to już byłam [emoji33]

Hejo, ja właśnie Po porannym sexiku jakie bzykanie takie śniadanie więc dziś jaja na twardo zadowolony wyprawiony i od maszerowacja juz kawkę pije .Miejcie również Wspaniały Dzień

reklama
Do góry