kobietka301
Fanka BB :)
A moj dzisiaj wykupil drogie wczasy i mowie Mu, ze jak zajde... a On mowi ze co sie oklamywac, nie jestes najmlodsza....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla facetow to jest delikatna sprawa,
Czuje sie nie meski, zle Mu z tym.Tak samo dotyczy kasy.....wiem , ze Ci ciezko,
Ale sprobuj porozmawiac z nim od serca, ojciec to ten co wychowuje nie plodzipomysl
Sobie co robi najlepiej i przypomnij Mu to, zeby poczul
Sie dowartosciowany
O kurde. Przykro miA moj dzisiaj wykupil drogie wczasy i mowie Mu, ze jak zajde... a On mowi ze co sie oklamywac, nie jestes najmlodsza....
I tak sie nie uda
Nie martw się. My w niedzielę też rezerwowaliśmy. Ale już sprawdzałam że nawet jak teraz zajdę to na pokład samolotu mnie wpuszcząA moj dzisiaj wykupil drogie wczasy i mowie Mu, ze jak zajde... a On mowi ze co sie oklamywac, nie jestes najmlodsza....
Dziś zrobiłam wyniki i co z tego że mamy 44 lata. Płodność na poziomie OK. Tylko trochę dłużej zajmuje nam bzykanie nim zaskoczy. To jak z rozrusznikiem [emoji16]I tak sie nie uda