Na innych wątkach, ja np pytałam o opinie na iui
Ale gdzie????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale gdzie????
Ale znalazlam
Swoetne zdjecie jak dla
Mnie hahaha
Ale znalazlam
Swoetne zdjecie jak dla
Mnie hahaha
Wymiatasz Kobietko jesteś najlepszaAle znalazlam
Swoetne zdjecie jak dla
Mnie hahaha
Moj mi dzis powiedzial ze jest do niczego skoro dziecka nie potrafi zrobić[emoji19]Mój znowu sprawił że nie widziałam co powiedzieć, a jestem gaduła[emoji52]
Kurde dziewczyny ciężko mi
Mówi do mnie że sam zrobi łóżeczko skoro dziecka nie potrafi. Siedzę i rycze w łazience
Dla facetow to jest delikatna sprawa,Mój znowu sprawił że nie widziałam co powiedzieć, a jestem gaduła[emoji52]
Kurde dziewczyny ciężko mi
Mówi do mnie że sam zrobi łóżeczko skoro dziecka nie potrafi. Siedzę i rycze w łazience
To zrozumiałe że też przeżywają.Moj mi dzis powiedzial ze jest do niczego skoro dziecka nie potrafi zrobić[emoji19]
Także oni juz tak mają[emoji19] ich te starania tez bolą, zwłaszcza kiedy problem jest po ich stronie.