Na endo tylko czerwone może być a po to właśnie je pijęJa uwielbiam białe wytrawne [emoji108][emoji1635]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na endo tylko czerwone może być a po to właśnie je pijęJa uwielbiam białe wytrawne [emoji108][emoji1635]
Kochana cieple lody hahahaO wy!!!!!! Do lata daleko a wy coś o lodach! [emoji28][emoji23][emoji23][emoji23]
Zima zimno jak cholera jest a tym się lodów zachciewa, szalone kobity
Aaaa ja nie w temacie i nie wiem co i jak. Czyli to takie zalecenie lekarza jest?Na endo tylko czerwone może być a po to właśnie je piję
Aaaa ja nie w temacie i nie wiem co i jak. Czyli to takie zalecenie lekarza jest?
Jak zamkniemy watek wstawiamy foto zeby wiedziec kto jest kto co?
Ja!!! Pociaga mnie roznerski , ogladalam z Nim film i mial scene ze szedl z kubkiem kawy i mial fiucika tak wielkoego ze na stop klatce mialam caly czas hahahaKto czeka ze mna na M jak Miłość?[emoji12]
Ale gdzie????Fajnie by było ale wtedy wszędzie się zmieni chyba
Wariatka [emoji23] mój ma dużego i zależy od dc ale czasem boli aż brzuchJa!!! Pociaga mnie roznerski , ogladalam z Nim film i mial scene ze szedl z kubkiem kawy i mial fiucika tak wielkoego ze na stop klatce mialam caly czas hahaha