reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZILAŁT'owe starania

Kicham i kicham. Nochal czerwony. Kutfa nie lubie być chora, i mieć okresu[emoji43]
Przegadalam z mężem kwestię dalszych starań. Wyrzuciłam z siebie wszystko. No i mój mąż właśnie pojechał sobie gdzieś. Cholera go wie gdzie. Chyba musi sam to wszystko przetrawic. No i niech trawi. Czas najwyższy.
Faceci wbrew pozorom ( mowie o tych starszych rocznikowo nie tych najnowszych) wbrew pozorom tez mają uczucia. Przezywają wszystko podobnie jak nie bardziej. Oni tylko maja skorupe ktora chroni ich przed swiatem. Zeby nie okazac slabosci.
Tak jak moj na nasze starania jak rycze ze @ przyszla- liczac ze mnie przytuli czy cos- co tez mu sie zdaza, to najczęściej leci cos w stylu "a jeb..ac to. Jak nie teraz to pozniej. A jak masz tak dramatyzowac to sie zaadoptuje i tyle" [emoji1] no i jak ich za tą delikatnosc nie kochać hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Mam wyniki glukoza 88, a TSH 0,393 to dobrze czy źle bo ja się na tym nie znam?
Moje wyniki i normy przy okazji
20181221_094326.jpeg

Reszta wynikow badań wg mnie podstawowych i niezbednych- oraz widełki
20181221_094326.jpeg
20181221_094332.jpeg
20181221_094357.jpeg
20181221_094424.jpeg

Faceci wbrew pozorom ( mowie o tych starszych rocznikowo nie tych najnowszych) wbrew pozorom tez mają uczucia. Przezywają wszystko podobnie jak nie bardziej. Oni tylko maja skorupe ktora chroni ich przed swiatem. Zeby nie okazac slabosci.
Tak jak moj na nasze starania jak rycze ze @ przyszla- liczac ze mnie przytuli czy cos- co tez mu sie zdaza, to najczęściej leci cos w stylu "a jeb..ac to. Jak nie teraz to pozniej. A jak masz tak dramatyzowac to sie zaadoptuje i tyle" [emoji1] no i jak ich za tą delikatnosc nie kochać hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
Moj to musi przetrwaic po swojemu. On ma jeszcze nadzieje ze nam sie uda, ale ja juz nie mam. I wdrazam radykalne kroki ku mojemu szczęściu. I albo on je zaakceptuje, albo inny go zastąpi[emoji12][emoji13]
Smiechem zartem to mówię. Ale czas niestety na odwazne decyzje.

reklama
Ja liczyłam co najmniej na 10 ;) hahaha
A tak serio to specjalnie zrobilam zeby miec wykladnik na pozniejsze wyniki zeby nie panikować zbednie. W tym tyg tez sobie powtorze zestaw

Do góry