U
użytkownik 188556
Gość
Ja pisze z aplikacji na telefonie i takich nie mam[emoji19]To z apki z telefonu są takie emotki a z kompa nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pisze z aplikacji na telefonie i takich nie mam[emoji19]To z apki z telefonu są takie emotki a z kompa nie ma
No właśnie jak pisze to JE wklejam a jak już wyślę to nie ma wcale...Tylko nie raz jakaś zostanie:/Serio? Ja mam same tandetne emotki. Tu widze jak wstawiacie takie odwrocone, na boka buzki a ja tego nie mam[emoji19]
To nie wiem ...Ja pisze z aplikacji na telefonie i takich nie mam[emoji19]
To na pewno wina mego męża![emoji13][emoji19]To nie wiem ...
Trudno za kare sex co drugi dzień [emoji23][emoji1787][emoji23]To na pewno wina mego męża![emoji13][emoji19]
Bo on mi kazal wziac taki telefon. Ja chciałam inny. Ale nie, wez ten. No i glupia wzielam i mam. Nawet fajnych emotek mieć nie mogę[emoji23]
Trudno za kare sex co drugi dzień [emoji23][emoji1787][emoji23]